Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a vége !Sebestyén Balázstól búcsúzunk! Ég önnel művészúr!Sebestyén Balázstól kell búcsúznunk !
Mindenegyben Blog - 2022. október 13. (csütörtök), 08:59

Itt a vége !Sebestyén Balázstól búcsúzunk! Ég önnel művészúr!Sebestyén Balázstól kell búcsúznunk !

Hirdetés
Hirdetés
2022 okt 13

Elköszönt Sebestyén Balázs a rajongóktól, egy másik földrészre tart. Igazából az élő rádiózás szünetel egy darabig, hiszen Balázs Vadon Janival egyetemben a Celeb vagyok, ments ki innen! című RTL produkció műsorvezetői lesznek Kolumbiában.

"Vigyázzatok magatokra, én is vigyázok ígérem! 😊Nagyon vàrom már Kolumbiát, a dzsungelt, a természetet, az ott tapasztalható energiákat, mindent! Hétfőn kezdünk este az RTLen!😊👍 Ne felejtsétek el, hogy a rádióban 4 napig nem best off lesz, hanem előre felvett szuper adások velünk, nagyon érdekes vendégekkel, utána pedig Feri vendég műsorvezetőkkel tolja, úgyhogy áruló aki elkapcsol!😄☺️ lesz majd több sztory es poszt az oldalon, fura is lesz nektek 3 naponta valami újat látni itt..😊🙈 na megyek mert hallom Jani balhézik a turista osztályon, ki akarják venni a csapból a zoknijait, de nem engedi…😊🤣" - írta Instagram-oldalán.

Hirdetés
[ ]

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés