Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a vége! Sírva húztam a bőröndöt... A szakítás szélére került Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolata
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 02. (péntek)

Itt a vége! Sírva húztam a bőröndöt... A szakítás szélére került Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolata

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 02

Napjainkban nyugalom jellemzi a szerelmüket, de a kapcsolatuk elejére ez a kifejezés kevésbé volt jellemző. Bár most már, ahogy Nóra magyarázza, igazi utazásmániások lettek, az első közös utazásuk majdnem kudarcba fulladt – mesélték el YouTube-csatornájuk egyik videójában.

Hirdetés
[ ]

– Egyébként nem mindenki tud jól együtt utazni a társával, de mi azt is tudunk – mesélték Ördög Nóráék, akik azt is bátran elárulták, hogy az első nyaralásukon hatalmas konfliktus alakult ki köztük, ami majdnem tönkretette a kapcsolatukat.

– Majdnem szakítottunk, de az problémás lett volna, mert előtte megcsináltuk a nagy balhét. Arra emlékszem, hogy vonultam, meg sírva húztam a nagy bőröndöt, és nagyon veszekedtünk – emlékezett vissza Ördög Nóra, akit a sorry! magazin idézett. A műsorvezető azt is elárulta, hogy az volt a gond, hogy ők csak Miamiban kezdtek el mélyebben beszélgetni. Olyan témák jöttek felszínre, melyeket más párok sokkal előbb átbeszélnek, mint ők, de náluk addig túl nagy volt a rózsaszín köd - ez pedig számos konfliktus forrása volt.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés