Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt a vége!Szörnyű hír érkezett Lajcsiról !
Mindenegyben Blog - 2023. június 04. (vasárnap), 08:41

Itt a vége!Szörnyű hír érkezett Lajcsiról !

Hirdetés
Hirdetés
2023 jún 04

Napjai lehetnek hátra Lajcsinak. Már a pépeset sem eszi meg, és egyáltalán nem beszél

A pörköltnek kiszürcsöli a szaftját, mert már csak folyékony halmazállapotút tud enni.

Hirdetés
[ ]

Másfél hete számoltunk be arról, hogy a börtönben romlott Galambos Lajos egészségi állapota, ekkor szilárd ételt már nem tudott fogyasztani. „Egyre gyengébb vagyok, nagyon keveset eszem, már alig vagyok képes a pépesített, turmixolt ételek elfogyasztására is. Nem kapok külön ételeket, ugyanazzal kell beérnem, mint a többi fogvatartottnak, csak éppen azokat a kajákat leturmixlova tudom elfogyasztani. Mindenki elképzelheti, milyen, amikor a mákos tésztából egy kocsonyás, nyúlós massza lesz, és azt kell megennem. Már nem tudtam mit kitalálni, hogy valamennyi kalóriát azért bevigyek a szervezetembe, így kacsazsírt szoktam tenni a teámba, azt szürcsölöm el” – nyilatkozta akkor a zenész.

Ügyvédje, dr. Csontos Zsolt a Blikknek elmondta, hogy a helyzet azóta csak még tovább romlott.

Sajnos ügyfelem már a pépesített ételeket is képtelen lenyelni. El lehet képzelni, hogy a bablevestől kezdve a rakott krumpliig milyen gusztustalan formákat öltenek a leturmixolt fogások. Nem szépítem: mint amikor egy moslékba mindent összeöntenek. Már előre öklendezett, amikor hozták az ételt neki, ezért úgy döntött, ezentúl pépesítve sem kéri. Ugyanolyan formában kapja mostantól, mint bárki más, ő azonban csak a folyékony halmazállapotú részeit fogyasztja el: a levesnek megissza levét, a pörköltnek kiszürcsöli a szaftját.

A lap azt is írja, Galambos hirtelen nagyon lefogyott, hiszen alig eszik valamit, emiatt pedig nagyon beesett az arca. Fizikai problémái miatt már pszichésen sem olyan erős, mint korábban: nagyon ingadozó lett a hangulata, és állítólag alig beszél.

Hirdetés

Galambos Lajos április 26-án vonult be a baracskai börtönbe, hogy megkezdje három év, hat hónapos büntetését, amit gáz-, víz- és áramlopási ügye miatt kapott.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés