Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Itt az igazság! Koronavírus: Ezért halnak meg ennyien lélegeztetőgépen!
Mindenegyben Blog - 2021. április 01. (csütörtök), 12:04

Itt az igazság! Koronavírus: Ezért halnak meg ennyien lélegeztetőgépen! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 ápr 01

Az orvosi kamara is kivizsgáltatná, mert egyes kórházakban az altatásos (invazív) lélegeztetésben elhunytak száma akár 95 százalékos is lehet - ez derült ki egy a Magyar Orvosi Kamara által a belügyminiszternek eljuttatott levélből.

A levél tartalmáról az RTL Klub Hiradó szerzett tudomást. Ebben a levélben a kamara azt javasolja, hogy érdemes volna ellenőrizni, hogy a lélegeztetések megfelelően folynak-e, mert „sok irracionális, vagy minőségileg elfogadhatatlan megoldás van.”

Hirdetés
[ ]

Sajnos nincsenek hivatalos adatok arról, hogy Magyarországon milyen a túlélési arány a lélegeztetőgépre szoruló koronavírusos betegek között.

Szlávik János már tavaly úgy nyilatkozott, hogy a Szent László kórházban egyre többen halnak meg azok közül, akik lélegeztetőgépre kerülnek, a halálozási arány a tavaly tavaszi 30 százalékról az intenzív osztályon eléri a 40-45 százalékot.

Ezért lélegeztetik hason fekve a covidos betegeket - kattintson!

A háziorvosként és sürgősségi szakorvosként is dolgozó Késmárky András az RTL Klubnak nyilatkozva elmondta, hogy a noninvazív lélegeztetést jobban, míg az altatásban zajló lélegeztetést rosszabbul viselik a betegek. Aki invazív lélegeztetésre szorul, annak sokkal kisebb az esélye annak, hogy a lélegeztetőgépről lekerül és túléli a koronavírus-fertőzés szövődményeit – mondta el.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés