Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
ITT NAGY SZEPTEMBERI, OKTÓBERI előrejelzés : Ilyen idő lesz OKTÓBER közepéig! Ezt a szakértők sem értik….DÖBBENETES, hogy mi vár ránk…
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 19. (hétfő), 08:17

ITT NAGY SZEPTEMBERI, OKTÓBERI előrejelzés : Ilyen idő lesz OKTÓBER közepéig! Ezt a szakértők sem értik….DÖBBENETES, hogy mi vár ránk…

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 19
Hirdetés
[ ]

ITT NAGY SZEPTEMBERI, OKTÓBERI előrejelzés : Ilyen idő lesz OKTÓBER közepéig! Ezt a szakértők sem értik….DÖBBENETES, hogy mi vár ránk… 

Szeles, hűvös idő elszórtan futó záporokkal

Hétfőn többnyire gomolyfelhős-napos időre számíthatunk, és több tájegységünkön is kialakulhatnak átmeneti jelleggel futó záporok, néhol akár zivatarok is, de kezdetben helyenként eső is előfordulhat. A nyugati-északnyugati szelet többfelé erős, a Dunántúl északi felén néhol viharos széllökések kísérhetik. Reggelre általában 5 és 11 fok közé hűl le a levegő. Délután 14-19 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

Kedden változóan felhős-napos időre van kilátás, és ezen a napon is kialakulhatnak többfelé átmeneti jelleggel futó záporok, helyenként zivaatrok. Többfelé élénk, erős marad az északnyugati szél. Hajnalban 4-10 fok várható, de az északi és északkeleti tájakon ettől is hidegebb lehet. Délutánra 14 és 20 fok közé emelkedhet a hőmérséklet.Szerdán is marad a napos-gomolyfelhős idő helyenként záporral, egy-egy zivatarral. Az északias szelet többfelé élénk, a Dunántúlon erős lökések kísérhetik. A hűvös reggelt követően délután 14-19 fok valószínű.

Csütörtökre szintén napos-gomolyos idő körvonalazódik, helyenként futó zápor, esetleg rövid ideig tartó zivatar előfordulhat. Az északias szél még többfelé élénk lehet. Napközben 14-19 fokra van kilátás. Pénteken sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk, csak néhol fordulhat elő egy-egy gyenge zápor átmenetileg. A szél veszít erejéből. Délután 14-19 fokot mutathatnak a hőmérők, de hajnalban helyenként talajmenti fagy előfordulhat.Kiadta: Berceli Balázs (tegnap 19:42)

Hirdetés

Ami pedig a távolabbi jövőt illeti, egyelőre úgy tűnik, egészen október közepéig nem kell számítanunk fagyokra, sőt a nappali csúcshőmérsékletek is 16 fok felett maradnak.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon

Nézd meg a cikkhez tartozó galériát is:

Lapozási lehetőség a képek alatt, illetve a képre történő egérkattintással és balra-jobbra húzással lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés