x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
J.B: Putyin meghozta a döntést, megtámadja Ukrajnát
Mindenegyben Blog - 2022. február 19. (szombat), 20:14

J.B: Putyin meghozta a döntést, megtámadja Ukrajnát (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 feb 19

Joe Biden: Putyin meghozta a döntést, megtámadja Ukrajnát

Az amerikai elnök szerint a következő napokban megkezdődik az invázió. Kelet-Ukrajnában megkezdődött a lakosság evakuálása. Ukrán támadástól tartanak, Kijev viszont cáfol.

Vlagyimir Putyin orosz elnök úgy döntött, hogy megtámadja Ukrajnát – jelentette ki Joe Biden amerikai elnök pénteken a Fehér Házban. Az amerikai elnök arra a kérdésre, meg van-e győződve arról, hogy Putyin meg akarja támadni Ukrajnát, Biden azt válaszolta: „igen.”

Hirdetés
[

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

]

Ezzel kapcsolatban újságírói kérdésre válaszolva Joe Biden elmondta, hogy ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy Washington felmondja a diplomáciai együttműködést Moszkvával az Ukrajna körüli jelenlegi helyzettel kapcsolatban.

Amíg Vlagyimir Putyin nem fog katonai erőt alkalmazni Ukrajna ellen, addig a diplomácia mindig lehetőség marad

– mondta Joe Biden, majd ismét azt állította, hogy az orosz erők a következő napokban támadást szándékoznak végrehajtani Ukrajna ellen.

Az amerikai elnök szerint „az orosz fegyveres erők mára körülvették Ukrajnát”.

Okkal feltételezhetjük, hogy az orosz erők a következő héten vagy az elkövetkező napokban Ukrajna megtámadását tervezik. Úgy gondoljuk, hogy Ukrajna fővárosát, Kijevet veszik célba, egy várost, ahol 2,8 millió ártatlan ember él

– mondta az amerikai vezető. Hozzátette:

Többször is nyilvánosan bejelentettük Oroszország terveit. Nem azért, mert konfliktust akarunk, hanem azért, mert minden erőnkkel arra törekszünk, hogy megakadályozzuk Ukrajna megtámadását.

Joe Biden szerint ha Oroszország végrehajtja a terveit, akkor „egy katasztrofális háborúért lesz felelős” – számolt be a CNN.

80 ezer orosz katona állomásozik az ukrán határ közelében, és folyamatosan újabb emberek és harci eszközök érkeznek a régióba.

Közösségi oldalakra feltöltött videókon jól látszik, mekkora orosz haderő érkezett az ukrán határra.

Évtizedekkel ezelőtt még felderítőgépek, műholdak, kémek vadásztak volna efféle információkra, de a közösségi oldalak idején úgy látszik, ilyesmire nem is mindig van szükség: videók tucatjai mutatják be, mekkora haderő gyülekezik az orosz–ukrán határon.

(A legfrissebb hírek itt)

Ekkora csapatmozgósításra a hidegháború óta nem volt még példa, s kétségtelen, ez már jóval több sima kardcsörtetésné: egy ekkora inváziós hadsereg mozgósítása, az utánpótlás helyszínre szállítása nyilvánvalóan sokmilliárd rubeles költséggel járt, Vlagyimir Putyin orosz elnök valóban hatalmas erőket hozott mozgásba. Az is kétségtelen, hogy – a haderő a felkészültségét és méretét tekintve – bármikor csapást mérhetnek az ukránokra az orosz katonák.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés