Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
J.B: Putyin meghozta a döntést, megtámadja Ukrajnát
Mindenegyben Blog - 2022. február 19. (szombat), 20:14

J.B: Putyin meghozta a döntést, megtámadja Ukrajnát (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 feb 19

Joe Biden: Putyin meghozta a döntést, megtámadja Ukrajnát

Az amerikai elnök szerint a következő napokban megkezdődik az invázió. Kelet-Ukrajnában megkezdődött a lakosság evakuálása. Ukrán támadástól tartanak, Kijev viszont cáfol.

Vlagyimir Putyin orosz elnök úgy döntött, hogy megtámadja Ukrajnát – jelentette ki Joe Biden amerikai elnök pénteken a Fehér Házban. Az amerikai elnök arra a kérdésre, meg van-e győződve arról, hogy Putyin meg akarja támadni Ukrajnát, Biden azt válaszolta: „igen.”

Hirdetés
[ ]

Ezzel kapcsolatban újságírói kérdésre válaszolva Joe Biden elmondta, hogy ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy Washington felmondja a diplomáciai együttműködést Moszkvával az Ukrajna körüli jelenlegi helyzettel kapcsolatban.

Amíg Vlagyimir Putyin nem fog katonai erőt alkalmazni Ukrajna ellen, addig a diplomácia mindig lehetőség marad

– mondta Joe Biden, majd ismét azt állította, hogy az orosz erők a következő napokban támadást szándékoznak végrehajtani Ukrajna ellen.

Az amerikai elnök szerint „az orosz fegyveres erők mára körülvették Ukrajnát”.

Okkal feltételezhetjük, hogy az orosz erők a következő héten vagy az elkövetkező napokban Ukrajna megtámadását tervezik. Úgy gondoljuk, hogy Ukrajna fővárosát, Kijevet veszik célba, egy várost, ahol 2,8 millió ártatlan ember él

– mondta az amerikai vezető. Hozzátette:

Többször is nyilvánosan bejelentettük Oroszország terveit. Nem azért, mert konfliktust akarunk, hanem azért, mert minden erőnkkel arra törekszünk, hogy megakadályozzuk Ukrajna megtámadását.

Joe Biden szerint ha Oroszország végrehajtja a terveit, akkor „egy katasztrofális háborúért lesz felelős” – számolt be a CNN.

80 ezer orosz katona állomásozik az ukrán határ közelében, és folyamatosan újabb emberek és harci eszközök érkeznek a régióba.

Közösségi oldalakra feltöltött videókon jól látszik, mekkora orosz haderő érkezett az ukrán határra.

Évtizedekkel ezelőtt még felderítőgépek, műholdak, kémek vadásztak volna efféle információkra, de a közösségi oldalak idején úgy látszik, ilyesmire nem is mindig van szükség: videók tucatjai mutatják be, mekkora haderő gyülekezik az orosz–ukrán határon.

(A legfrissebb hírek itt)

Ekkora csapatmozgósításra a hidegháború óta nem volt még példa, s kétségtelen, ez már jóval több sima kardcsörtetésné: egy ekkora inváziós hadsereg mozgósítása, az utánpótlás helyszínre szállítása nyilvánvalóan sokmilliárd rubeles költséggel járt, Vlagyimir Putyin orosz elnök valóban hatalmas erőket hozott mozgásba. Az is kétségtelen, hogy – a haderő a felkészültségét és méretét tekintve – bármikor csapást mérhetnek az ukránokra az orosz katonák.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés