Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Johny Depp menthetetlen, Karácsonyra akár meg is halhat a családja szerint
Mindenegyben Blog - 2019. november 17. (vasárnap), 10:20

Johny Depp menthetetlen, Karácsonyra akár meg is halhat a családja szerint

Hirdetés
Hirdetés
2019 nov 17

Évek óta köztudott, hogy alkoholproblémákkal küzd, de azt csak a hozzá legközelebb állók sejthették, mennyire súlyos a helyzet. Johnny Depp, A Karib-tenger kalózai sztárja szó szerint életveszélyben van. Barátai most a nyilvánossághoz fordultak, hátha segélykiáltásuk észhez téríti a színészt, aki már évekkel ezelőtt is havi 8,5 millió forint értékben vásárol bort.

Hirdetés
[ ]

Mint azt a Globe magazinnak elmondták, a sztár hajnali háromig rendeli egymás után a vodkákat a hotelszobájába. Alkoholfüggősége már annyira durva, hogy a nyilvános eseményeket sem tudja végigülni piálás nélkül: ilyenkor kávéspohárban viszik neki a vodkát, hogy a rajongók semmit se vegyenek észre. Sokaknak csak a végén tűnik fel, hogy úgy kell a testőröknek letámogatniuk a színpadról.

Gyakran a testőreinek kell támogatniuk a színészt / Fotó: NorthfotoBarátai szerint, ha nem áll le, maximum hetei lehetnek hátra. "Johnny Depp karácsonyra már nem lesz életben" - nyilatkozta egyikük. A színész 2013 óta küzd alkoholizmusával, ami második házasságát is lerombolta. "Ha iszik, szörnyeteggé válik" - mondta róla volt felesége, Amber Heard, aki azt állította, Depp részegen többször is bántalmazta. A sztár mindent tagad, és válaszul 50 millió dollárra perelte exét.

Volt felesége, Amber Heard szerint a sztár szörnyeteggé vált, ha ivott / Fotó: NorthfotoA színész a nyáron azt nyilatkozta a Bildnek, hogy már másképp viszonyul az alkoholhoz. "Mindent megteszek, hogy elkerüljem a halált" - fogalmazott, és azt bizonygatta, hogy a zenében megtalálta mindazt, ami hiányzott az életéből. Úgy látszik, önmagát is becsapta.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés