Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
JÖN A GIGAGVIHAR! Néhány órán belül rettenetes erejű vihar csap le az ORSZÁGRA! 100 km/órás KÁROKOZÓ SZÉL, EXTRÉM MENNYISÉGŰ ESŐ, HEVES ZIVATAR ÉS veszélyes villámtevékenység TART FELÉNK! EZEKRE a megyékre már kiadták a riasztást! >>>
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 04. (kedd), 16:55

JÖN A GIGAGVIHAR! Néhány órán belül rettenetes erejű vihar csap le az ORSZÁGRA! 100 km/órás KÁROKOZÓ SZÉL, EXTRÉM MENNYISÉGŰ ESŐ, HEVES ZIVATAR ÉS veszélyes villámtevékenység TART FELÉNK! EZEKRE a megyékre már kiadták a riasztást! >>> (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 04

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2020.08.05. szerda éjfélig

ISMÉT NAGY MENNYISÉGŰ, EXTRÉM CSAPADÉK A LÁTHATÁRON

FELHŐSZAKADÁS, ESŐ TÖBB HULLÁMBAN

Átmeneti szünetet követően, a délutáni óráktól kezdve több hullámban zivatarok, heves zivatarok alakulnak ki, nagyobb területen felhőszakadás is várható. Délen, délnyugaton a zivatarok akár rendszerré is fejlődnek. Legkisebb eséllyel az északnyugati tájakon számíthatunk intenzív zivatarok előfordulására.

HEVES ZIVATAROK KÁROKOZÓ SZÉLLEL, FELHŐSZAKADÁS

Heves zivatarok leginkább egy széles délnyugat-északkeleti sávban fordulhatnak elő, 90 km/h-t meghaladó (néhol akár >95-100 km/h) széllökések, nagyobb szemű jég és felhőszakadás (általában 30-50 mm, lokálisan >60 mm is eshet rövid idő alatt) kíséretében. Az előttünk álló éjszaka során is folytatódik a zivatartevékenység, szerda hajnalban északkeleten intenzívebb zivatarok is előfordulhatnak.

Pest megye Jel Fok Esemény Leírás Zivatar Veszély! Hevesebb zivatarok kialakulására lehet számítani. A villámlások mellett kockázatot jelent a zivatarokat kísérő szél, jégeső is! Felhőszakadás Intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt 50 mm-t meghaladó csapadék hullhat. Baranya megye Jel

Hirdetés
[ ]

Fok Esemény Leírás Zivatar Veszély! Hevesebb zivatarok kialakulására lehet számítani. A villámlások mellett kockázatot jelent a zivatarokat kísérő szél, jégeső is! Felhőszakadás Intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt 50 mm-t meghaladó csapadék hullhat. Bács-Kiskun megye Jel Fok Esemény Leírás Zivatar Veszély! Hevesebb zivatarok kialakulására lehet számítani. A villámlások mellett kockázatot jelent a zivatarokat kísérő szél, jégeső is! Felhőszakadás Intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt 50 mm-t meghaladó csapadék hullhat. Békés megye Jel

Hirdetés

Fok Esemény Leírás

Zivatar Figyelem! Zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat! Hőség A napi középhőmérséklet 25 °C felett valószínű. Borsod-Abaúj-Zemplén megye Jel Fok Esemény Leírás Zivatar Veszély! Hevesebb zivatarok kialakulására lehet számítani. A villámlások mellett kockázatot jelent a zivatarokat kísérő szél, jégeső is! Felhőszakadás Intenzív záporokból, zivatarokból rövid idő alatt 25-30 mm-t meghaladó csapadék hullhat.
A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés