Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Jön a mínusz 10 fok! Mutatjuk melyik nap lesz dermesztő hideg!
Mindenegyben Blog - 2018. december 16. (vasárnap), 09:59

Jön a mínusz 10 fok! Mutatjuk melyik nap lesz dermesztő hideg!

Hirdetés
Hirdetés
2018 dec 16

Csípős reggelek indítják a napot

Hétfőn ismét felhős, borongós időre készülhetünk. Kisebb havazás, hószállingózás előreláthatólag délen és keleten fordulhat elő. Gyenge lesz a légmozgás. Csípős reggelre ébredhetünk, a vastag hóval borított délnyugati tájakon -10, -8 fokig süllyedhet a hőmérséklet. Délután -3, +1 fok valószínű. Kedden nyugaton naposabb, keleten felhősebb idő lehet további kisebb havazással. Az északias szél mérsékelt lesz, helyenként a Dunántúlon és északkeleten élénkülhet meg. A csúcshőmérséklet -1, +5 fok között alakul, nyugaton lesz enyhébb idő.

Szerdán túlnyomóan felhős lesz az idő, néhol azonban hosszabb időre kisüthet a nap. Havazás nem várható. Északnyugaton élénk, erős lehet a délkeleti szél, másutt gyenge lesz a légmozgás. A csípős reggel után, nappal -2, +3 fok között alakul a hőmérséklet. Csütörtöktől újra kisebb havazás jöhet,írja az  idokep.hu

Hirdetés
[ ]

És most nézzük meg milyen lesz az idei tél a Dávid-naptár szerint! Röpködni fognak a mínuszok! Mutatjuk pontosan mi várható hamarosan:

A tél leghidegebb napjaira január első két hetében és február 10-e körül kell számítani. Mindkét időszakban havazásra, kőkemény fagyokra, éjjelente mínusz 15–20 fokra készüljünk, és napközben sem emelkedik a hőmérséklet nulla fok fölé. Ezeket a periódusokat enyhébb időszakok követik, majd március első felében ismét hidegre fordul, éjjel még rendszeresek lesznek a fagyok, s csak március idusa után mutatkoznak majd a kikelet első jelei.

Ha számodra is hasznos információval szolgált a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!via

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés