Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Jövőhónapban vége mindennek?Most így halunk meg mindannyian a jóslat szerint
Mindenegyben Blog - 2023. január 11. (szerda), 09:45

Jövőhónapban vége mindennek?Most így halunk meg mindannyian a jóslat szerint (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 11

Jövőhónapban vége mindennek?Most így halunk meg mindannyian a jóslat szerint

Egy kisbolygó fogja elpusztítani a Földet! Világvége 2023 január 23-án!

Túléltünk már néhány elképesztő világvégét, de ez most tényleg végzetes lehet. Legalábbis ha hinni lehet az önjelölt prófétáknak…

Csütörtökön egy kisbolygó fogja elpusztítani a Földet – ha igaz, amit a keresztény számmisztikus állít. David Maeade elméletével több lap, a Washington Post, a Fox News és a The Sun is foglalkozott, eszerint egy kisbolygó, a Nibiru pusztítja el a Földet csütörtökön. 

Hirdetés
[ ]

A számmisztikus rendkívül összetett elmélettel állt elő, amihez a Bibliában talált bizonyítékot: Lukács könyvében a 21:25-26 fejezet jósolja meg az állítólagos apokalipszist: „csodálatos jelek fognak mutatkozni a Napban, a Holdban és a csillagokban, a Földön pedig a viharos tenger hullámai zúgnak. A nemzetek megrémülnek, tanácstalanságukban kétségbeesnek, és összezavarodnak. Az emberek elájulnak, sőt meghalnak rémületükben, amikor látják, hogy mi közeledik a föld lakosaira.”

Hirdetés

Meade elméletét a Nibiru bolygó létezésére építi, amit még senki sem észlelt. Szerinte a bolygó miatt söpörtek végig a földön egyre nagyobb földrengések, és alakultak ki minden eddiginél nagyobb viharrendszerek az utóbbi években és napjainkban is.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés