Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Július 01 -én hajnal 2-kor éppen hazafelé tartottam, amikor egy szirénázó rendőrautó került mögém és állított le…. – Ami ezután történt, arról szeretném, ha mindenki tudna!
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 16. (péntek), 09:23

Július 01 -én hajnal 2-kor éppen hazafelé tartottam, amikor egy szirénázó rendőrautó került mögém és állított le…. – Ami ezután történt, arról szeretném, ha mindenki tudna! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 16
Hirdetés
[ ]

A beszélgetés vége előtt elkértem a jelvényszámokat azért, erre pökhendien válaszolt vissza az igazoltató biztos úr, hogy a bírságon úgy is szerepel. Nem azon a 10.000 Ft-on akarok kiakadni, meg nem sajnáltatni magam, csak hogy tudjatok, róla ilyen is van. Örülök, hogy ilyen emberek védik a hazánkat, és reménykedem csak benne, hogy rendes célra fogják költeni a rendetlenül elvett összeget. Remélem azért a panasz ér valamit, amit teszek majd a kapitányságon, de gondoltam, így több emberhez eljut és talán ők is látják majd. 

Győrfi Ilona tapasztalata: Engem azért büntettek meg mert éjszaka 2 órakor teljesen egyedül voltam az úton sehol senki és nem indexeltem a körforgalomból ki jövet . Persze ők ott voltak nem mesze megbújva lekapcsolt lámpákkal. Én is azt mondtam igazuk van nem indexeltem de kinek tettem volna mikor sehol senki ? És amíg velem vacakoltak jó pár autó el ment akik szintén nem jeleztek de persze egyet sem állítottak már meg .

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés