Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kakaós csigát lopott a boltból, 7 hónapja előzetesben ül Béla.
Mindenegyben Blog - 2022. december 17. (szombat), 17:52

Kakaós csigát lopott a boltból, 7 hónapja előzetesben ül Béla.

Hirdetés
Hirdetés
2022 dec 17

Kakaós csigát lopott a boltból, 7 hónapja előzetesben ül Béla.

Tavaly októberben Béla ellopott egy 130 forintos kakaós csigát és ellenszegült a boltosnak, aki meg akarta állítani. A fiút, aki decemberben lett nagykorú, már másnap elkapták, és mivel priusza is volt (16 éves korában ellopott egy memóriakártyát), azóta előzetes letartóztatásban ül.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség három hete jelentette be, hogy vádat emelnek Béla ellen. Az ügyet múlt héten tárgyalták a kecskeméti bíróságon, ahol Béla elismerte a tettét, de mivel a sértett nem jött el, a tárgyalást elnapolták. Három hét múlva tartják meg újra, ítéletet is akkor mondanak majd.A 18 éves fiú családja szétesőben van, kétségbeesett édesanyja nem tudja, mihez kezdjen.„Húsz kilót fogyott a kisfiam, mióta bent van. […] Ezt már nem bírom ki, a kislányom meghalt decemberben, az élettársam elkezdett inni”– mondta a Magyar Narancsnak.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés