Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kálmán Olga :Orbán új adóit a tisztességes magyar emberek fogják kifizetni....
Mindenegyben Blog - 2022. május 25. (szerda), 22:50

Kálmán Olga :Orbán új adóit a tisztességes magyar emberek fogják kifizetni.... (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 25

Az MTI összeállítást közölt az ellenzéki pártok reagálásaiból, amelyeket a Orbán Viktor rendkívüli intézkedésével, az extraprofitadóval kapcsolatban.

Demokratikus Koalíció

A kormány a magyar emberekkel fizetteti meg „elhibázott politikájának és féktelen korrupciójának árát”. A párt közleményében felidézte, Orbán Viktor miniszterelnök szerda délután jelentette be, hogy minden, Magyarországon lévő energetikai, telekommunikációs cég, bank, légitársaság köteles lesz befizetni a rezsivédelmi és a honvédelmi alapba.

Az nem jelent mást, minthogy „végső soron a törvénytelen kormány a magyar emberekkel fizetteti meg az elhibázott politikája, a mértéktelen lopás és az esztelen költekezések árát”. Teljesen nyilvánvaló ugyanis, hogy ezek a cégek a rendkívüli adójukat a szolgáltatásaik árának emelésével fogják előteremteni.

Orbán új adóit a tisztességes magyar emberek fogják kifizetni

– tartalmazza a Kálmán Olga frakciószóvivő által jegyzett közlemény.

Beszakadt a forint Orbán Viktor bejelentése után

ESTE HÉT ÓRAKOR MÁR 394 FORINTNÁL IS DRÁGÁBB VOLT EGY EURÓ.

Vagyis a bejelentés előtti állapothoz képest alig egy óra alatt 6 forinttal drágult az euró. Mindeközben a dollár/forint árfolyam is meghaladta a 390-es határt. 

A 395-forintos euróárfolyamot is megközelítette 

LMP

A párt támogatja, hogy az extraprofitot realizáló nagy multicégek nagyobb terhet vállaljanak a válság költségeiből. Álláspontjuk szerint a két bejelentett alap mellett mindenképpen létre kellett volna hozni egy fenntarthatósági alapot is, amelybe a „szennyező és a fosszilis energiák értékesítésén nyerészkedő vállalatok” fizetnének be, és amelyből épületszigetelési és megújulóenergia-fejlesztéseket lehetne finanszírozni. Az energiaválságra az energiafüggetlenség a megoldás, arra pedig csak a zöldenergián és az energiahatékonyságon keresztül vezet az út – közölte Ungár Péter, a párt frakcióvezetője.

Hirdetés

 Mi Hazánk Mozgalom

A párt szerint a kormány az ő korábbi javaslatát vezette be, de saját oligarcháit továbbra sem adóztatja meg.

Orbán Viktor bejelentésével, hogy két éven keresztül megadóztatják az extraprofitot termelő nagy cégeket; a bankokat, a biztosítókat, a nagykereskedelmi láncokat, az energiaipari és kereskedő cégeket, a telekommunikációs vállalatokat és a légitársaságokat, a kormány tulajdonképpen végrehajtja a Mi Hazánk járványszolidaritási adóról szóló korábbi javaslatát

– tartalmazza a közlemény.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés