Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kaparós sorsjegyezik? Ez a titok! Mutatjuk hogyan nyerhet!
Mindenegyben Blog - 2019. augusztus 11. (vasárnap), 09:04

Kaparós sorsjegyezik? Ez a titok! Mutatjuk hogyan nyerhet!

Hirdetés
Hirdetés
2019 aug 11

Kitalálja, hány darabot adnak el belőle naponta? Ha tippelt, kattintson – könnyen meglepődhet.

Nagyon pörög Magyarországon a sorsjegyezés, az Ötöslottó és a Hatoslottó után a kaparóssorsjegyek számítanak a harmadik legismertebb terméknek. A Pénzcentrum által kikért hivatalos adatok szerint, 2019. 31-ik hetéig havonta átlagosan 13-14 millió darab kaparóssorsjegyet értékesítettek hazánkban. Vagyis egy 31 napos hónapban

naponta majd 500 000 sorsjegyet vesznek a magyarok.

Akiknek ráadásul jól meghatározható kedvencei is vannak a sorsjegyek között. A 2018-as adatok szerint Magyarország legnépszerűbb kaparós sorsjegye a Buksza, ebből tavaly 26,8 millió darabot értékesítettek. Második a Szuper Black Jack lett, ebből 22,8 millió darabot vásároltak a magyarok 2018-ban, míg a dobogó harmadik fokára a Black Jack fért fel, ebből 18,3 millió darabot adtak el.

Hogyan nyerhet, bárki a kaparós sorsjegyekkel?

Statisztikailag úgy viheti haza a legnagyobb nyereményt, ha egyszerűen nem veszi meg. Kecsegtető a milliós-tízmilliós nyeremény gondolata, de a valóságban ennek az esélye nagyon kicsi. A kaparós sorsjegyfüggőség pedig majdnem olyan mint a már idehaza betiltott nyerőgépek iránti függőség. Könnyedén tüntethet el egy egész havi fizetést miközben egy gyerek módjára kapargatja az ember a mit sem érő papírlapot.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés