Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Karácsonyra felejthetetlen élményt ajándékozna a gyerekeknek
Mindenegyben Blog - 2018. december 08. (szombat), 18:24

Karácsonyra felejthetetlen élményt ajándékozna a gyerekeknek (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 dec 08

Tár­gyak he­lyett fan­tasz­ti­kus él­mé­nye­ket és ezzel együtt örö­met aján­dé­koz ka­rá­csonyra a gye­re­kek­nek egy ka­rancs­be­ré­nyi fi­a­tal lány. Kir­ner Bogi német min­tára dön­tött úgy, hogy nagy­csa­lád­ban élő, sze­gény vagy sé­rült gye­re­kek ar­cára csal mo­solyt ál­la­tai se­gít­sé­gé­vel.

„Rászoruló, nagycsaládos vagy sérült gyerekeket keresünk, akik szeretik az állatokat és szívesen jönnének hozzánk.

Hirdetés
[ ]

Hirdetés

Nem csak lovakkal támogatnám, hanem kecskékkel, nyuszikkal, kutyákkal várom őket. Időt szeretnék ajándékozni, amit a lovainkkal és állatainkkal tölthetnek karácsonykor. Ami ebbe az időbe belefér: sörényfonás, csutakolás, és persze a lovaglás sem maradhat el. Ha hó lesz, akkor lesz lovasszánkózás is" – írta Bogi.

Pár napon belül rengetegen jelentkeztek Bogi felhívására. A lány mindenkinek nagyon örül, de hozzáteszi: Karancsberényben laknak, Salgótarjántól 13 kilométerre, oda el kell jutni. Karancsberény festői szépségű kis település a Karancs hegység lábánál. Bogiék csendes utcában laknak, jó, ha óránként elmegy arra egy autó. A helyiek büszkék Bogira, arra, hogy fiatalon jótékonykodik.

„Kicsi koromtól lovagolok, és az idén végre lett két saját lovam is. Imádom Zafírát és Xavért, tudom, mennyi örömet tudnak adni az embereknek. Az, hogy ajándékozzuk meg a gyerekeket ezzel a boldogsággal, tulajdonképpen nem a saját ötletem volt. Németországban egy ideje működik” – mondta a -nak Bogi.

Van két csintalan kecskénk, három nagyon barátságos kutyánk, gondoltam, komplex élményt adhatnánk a gyerekeknek.

Megbeszéltem az ötletet a párommal, Ádámmal, és ő is támogat benne. December elejétől nagy szeretettel várok mindenkit” – közölte Bogi.

A lány lovasedzőnek tanul, és a későbbiekben is szeretne gyerekekkel foglalkozni. Miközben beszél, a lovait csutakolja. Ahogy a két kecske, Meki és Mici észreveszi, hogy gazdájuk ébersége lankad, a tujához rohannak, majd csipegetni kezdik a növényt. Bogi hamar helyreteszi őket.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés