Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kasza Tibi megszólalt az újabb babáról
Mindenegyben Blog - 2019. július 12. (péntek), 08:47

Kasza Tibi megszólalt az újabb babáról

Hirdetés
Hirdetés
2019 júl 12

Nagy titkot árult el.

Hirdetés
[ ]

Mindent át írt Kasza Tibi életében kislánya, Lora megérkezése. A zenész-műsorvezető úgy érzi nem dőlhet hátra, teljese erővel azon kell dolgoznia, hogy családjának mindene meglegyen. „Gyerekkoromban voltam eleget szegény, nem akarom újra átélni, de ami még fontosabb, a családomat szeretném ettől megóvni - kezdi a nak. - Tudtam, hogy meg kell tanulnom az üzleti világban érvényesülni, úgy éreztem, ez lehet a kulcsa, hogy a gyerekeim ne nélkülözésben nőjenek fel. Ezért távolodtam el a zenétől, igaz, nem gondoltam, hogy ilyen messze kerülök..." – folytatja az énekes, aki nemrég azonban ismét visszatért a zenéhez. - ...amolyan zenei kapuzárási pánik lett úrrá rajtam. De újrateremtettem önmagam, és hálás vagyok, hogy ki tudom aknázni a lehetőségeket." – magyarázza, és elárulja, hogy a régi Kasza Tibi megszűnt, mindent családapaként mérlegel, és minden megkeresett forintra úgy tekint, mint Lora örökségére.

Ha belenézek a tükörbe, nem popsztár, műsorvezető vagy médiaszemélyiség, hanem apa vagyok, itt a gyerekem, akinek jön a foga, és el kell terelnem róla a figyelmét. Még nem hallott hangos szót, és az a tervem, hogy ez így is marad. Nem tudjuk, Lorának hány testvére lesz - mondja a családbővítésről a műsorvezető, majd egy titkot is elárul: – Én egyben biztos vagyok, Manó kettőben. A sorsra, az egészségre és a gondviselésre bízzuk. Egy biztos, szép helyre jön, mi nem leszünk soha csonka család.”

Kapcsolódó cikkünk
A válásról adott interjút Kasza Tibi !„Nekem ez nem fér bele!” MI történt az álompárral???

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés