Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kedves ismerősök! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a sokak által keresett Éva holteste került elő – most már biztos: Meggyilkolták!
Mindenegyben Blog - 2022. február 19. (szombat), 11:07

Kedves ismerősök! Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a sokak által keresett Éva holteste került elő – most már biztos: Meggyilkolták! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 feb 19

Holland drogbáró gyilkolta meg a magyar édesanyát, és a feltételezések szerint az is ő volt, aki a nő testét az Oranje csatornába dobta egy tetőcsomagtartóban. Évát az édesapja két éve nem tudta elérni, István most csak a Borsnak beszélt a fájdalmáról. Állítja: megérezte, hogy gyermeke már nincs az élők sorában. Szerinte a férfi azért végzett a lányával, mert attól tartott, hogy kitálal a rendőrségnek az illegális üzletéről.

Évek óta rettegésben tartotta gyilkosa azt a magyar családanyát, akinek holttestét a hollandiai Oranje csatornában találták meg néhány napja. Egy járókelő lett figyelmes a tetőcsomagtartóra, amivel a feltételezések szerint a drogdílerként tevékenykedő férje, Jan dobta Évát a vízbe.

Az apa már két éve nem érte el a lányát

A Bors megtalálta Istvánt, az elhunyt asszony édesapját.

– A jövő héten megyünk Hollandiába a magyar nagykövethez és a konzulhoz, hogy az ilyenkor szokásos ügyeket elintézzük. A szakértők még vizsgálják a halál pontos okát, körülményeit és idejét. Találgatni nem szeretnék, engem csakis az igazság érdekel – mondta a gyászoló férfi, aki két évvel ezelőtt tudott utoljára a gyermekével beszélni. – 2020 januárjában tettem a rendőrségen bejelentést, hogy semmilyen módon nem érem el a lányomat. Biztos vagyok benne, hogy a férje fogva tartotta, hiszen Évára nem volt jellemző, hogy eltűnjön – magyarázta István, aki jól ismerte a feltételezett gyilkost.

Hirdetés
[ ]

Ebben a csatornában találták meg Évát Fotó: Google Maps

Kitiltották hazánkból, mégis Éva után jött

– Egy brutális, elmebeteg pszichopatának tartottam. Hiába próbáltam a lányomat megvédeni tőle. Éva 2019-ben hazajött. Egy ideig nálam lakott, aztán kibérelt egy lakást. A férfi utánajött, megtalálta és nagyon megverte. Hiába tiltották ki Magyarországról, hiába volt vele szemben távoltartási végzés érvényben, semmi sem állította meg. Csakis pszichikai vagy fizikai erőszakkal vehette rá a gyermekemet, hogy ismét kimenjen vele Hollandiába – fakadt ki István.

Az apa a szíve mélyén sejtette, hogy már nem látja viszont a leányát.

– A szülői szív mindent megérez a gyermekével kapcsolatban. Már rég kiutaztam volna, hogy Éva mellett legyek, de a járványhelyzet miatt nem tehettem. Szerettem volna személyesen megkeresni a lányomat – mondta megtörten a Borsnak.

Hirdetés

KAPCSOLÓDÓ
Drámai hír!Elképzelni sem tudjuk mit élhetett át. Meghalt a 32 méteres kútba esett kisfiú, akinek a kimentésén négy napig dolgoztak - Kiderült a halál oka is:

A férfi félt, hogy felesége kitálal a rendőrségnek

 

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés