Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,Zsófi a mai napon meghalt
Mindenegyben Blog - 2022. április 25. (hétfő), 08:45

Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,Zsófi a mai napon meghalt

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 25

Nagypéntek utáni szombaton ment el otthonról, a 2. kerületi albérletéből az a 37 éves nő, akinek a rendőrség most megtalálta a holttestét.

Keresni kezdték

A 37 éve P. Zsófia Mária nagypéntek után tűnt el, az édesanya a 2. kerületi albérletéből távozott ismeretlen helyre, s miután életjelet nem adott magáról, bejelentették a rendőrségen az eltűnését, a kereséséről szóló posztot számos csoportban megosztották a közösségi oldalon is. 

Holtan került elő

Napokkal később az egyik internetes zárt csoportban azt közölték, hogy a nőt holtan találták meg. A Ripost az eset kapcsán kereste a rendőrséget, akik annyit közöltek, hogy április 17-én egy 37 éves nő holttestét azonosították, a rendőrség pedig a haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja.

Hirdetés
[ ]

Nincs idegenkezűségre utaló nyom

Ez azt jelenti, hogy vagy baleset okozta a nő halálát vagy önkezűleg vetett véget az életének, idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Nemrég költözött haza

A portál azt is írja, hogy a jól szituált anyuka eltűnése, majd később bekövetkezett halála teljesen érthetetlen: a nő évekig külföldön élt és dolgozott, nemrég költözött haza a fővárosba.

Az öregdiák csoportban is beszéltek róla

Azt is írják, hogy a nő korábban a Pázmány Péter Katolikus Egyetemre járt, az intézmény öregdiák csoportjában is téma volt az eltűnése.

Van segítség!

Magyarországon működik éjjel-nappal ingyenesen hívható telefonszolgálat a 116-123-as és a 06 80 810-600-as telefonszámon, utóbbi 0-24h folyamatosan üzemel, hívható vezetékes telefonról és mobilról egyaránt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés