Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,Gyula a mai napon meghalt
Mindenegyben Blog - 2022. május 02. (hétfő), 08:26

Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,Gyula a mai napon meghalt (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 02

Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,Gyula a mai napon meghalt

Drámai jelenetek játszódtak le péntek délután a Vas megyei kistelepülés, Balogunyom egyik csendes utcájában. Egy vadászati ellenőrként dolgozó kormányhivatalnok a nyílt utcán, a háza előtt fordította maga ellen a pisztolyát. A szomszédok elmondása szerint az ravasz meghúzásakor a férfi felesége is ott volt, de már nem akadályozhatta meg, hogy a férje agyonlője magát.

Az 54 éves férfi vadászati felügyelőként dolgozott a szombathelyi kormányhivatalban.

Hirdetés
[ ]

A tragédiának szemtanúja volt egy péktermékeket áruló furgon sofőrje, az újraélesztést pedig a szomszédban élő büntetés-végrehajtásnál dolgozó férfi és felesége kezdte meg. S. Gyuláért sokáig küzdöttek, válságos állapotban szállították kórházba, ahol vasárnap hajnalban meghalt. Úgy tudjuk, a férfi egy engedéllyel tartott, 9 milliméteres kaliberű fegyverrel oltotta ki az életét.

– A tragédia előtt nem sokkal még ott voltam nála és arról beszéltünk, milyen munkákat fogunk elvégezni együtt a hétvégén. Aztán elmentem, és amikor visszaértem, a rendőrautók már itt álltak a ház előtt és le volt zárva minden. Már napok óta látszott rajta, hogy valami rettenetesen nyomasztja. Mindig vidám volt, de mostanában jóval szótlanabb lett valamiért. Tudtam róla, hogy gondjai lehetnek a magánéletben, de nem nagyon beszélt róla, inkább magába fojtotta az érzéseit – magyarázta a Blikknek Ferenc, aki évtizedek óta ismerte az áldozatot.

Hirdetés

A szomszéd azt mutatja, hol végzett magával a férfi / Fotó: Pozsonyi Zita

Információnk szerint a tragikus sorsú férfi Szombathelyen élt a feleségével, de az elmúlt hónapokban nagyon sok időt töltött a közeli faluban lévő hétvégi házában. Két felnőtt fiuk volt, és már unokájuk is született. Az 54 éves férfi a Vas Megyei Kormányhivatal Mezőgazdasági Osztályán dolgozott vadászati felügyelőként, emellett pedig több évtizede vadászott is. Több vadásztársával beszéltünk, akik értetlenül állnak a cselekedete előtt. Egyiküktől, aki éppen a halála előtti napon beszélt vele utoljára, megtudtuk: Gyula rendkívül felelősségteljes munkát végzett. A vadászterületek tevékenységének szakmai munkáját felügyelte, többek között naplókat hitelesített és trófeákat bírált el. Elértük a férfi feleségét is, de nem akart nyilatkozni a történtekről.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés