Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy a féléves babánk a mai napon elhunyt!
Mindenegyben Blog - 2022. május 12. (csütörtök), 16:35

Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy a féléves babánk a mai napon elhunyt!

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 12
Hirdetés
[ ]

Amint arról a Blikk is beszámolt egy hang és fényjelzést használó gyerekmentő épp egy életmentés helyszínére tartott, amikor 22:43 perckor a XXI. kerület Széchenyi utca és Kassai utca kereszteződésében összeütközött egy Honda típusú személygépkocsival. Az ütközés hatására a mentőautó felborult.

A baleset részleteiről a baleset-info.hu számolt be, a portál azt írja az autóban egy három tagú család utazott, és a gyerek egyik barátja. A 48 éves sofőr a helyszínen életét vesztette, a másik három utas életveszélyesen megsérült, őket azonnal kórházba szállították.

A mentőben négy személy tartózkodott, ők könnyebb sérüléseket szenvedtek. Bár az eset már önmagában is tragikus, ám úgy tudni,hogy a mentőszolgálat emberei éppen egy 5 hónapos, válságos állapotban lévő babához igyekeztek, akinek az életét már nem sikerült megmenteni.

Fotó a helyszínről:

Hirdetés

A járműben utazó négy mentős könnyeb sérülésekkel megúszta az esetet /Fotó: baleset-info.hu

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés