Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,Máté a mai napon hírtelen rosszul lett és meghalt
Mindenegyben Blog - 2022. június 13. (hétfő), 20:20

Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,Máté a mai napon hírtelen rosszul lett és meghalt (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 13

Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,Máté a mai napon hírtelen rosszul lett és meghalt

Hatvan – Elájult, kifordult a padból, majd meghalt egy 14 éves fiú a hatvani Kossuth Lajos Általános Iskolában. A hetedik osztályos tanulóhoz, Mátéhoz három mentőegység is érkezett, emiatt a városban pánikszerűen elterjedt a hír, hogy több diákot is nagy baj érhetett az intézményben.

Nem sokkal az első tanítási óra megkezdése előtt esett le Máté a tanterem padlójára az iskolapadból. Két tanár is megpróbálkozott az újraélesztésével, de a 7.A osztályos gyerek már nem reagált semmire. Több mentőállomásról is elindult egy-egy rohamkocsi a gyermek segítségére, s a mentőautóktól az iskola előtti tér nehezen volt megközelíthető.

Gyászol a hatvani Kossuth Lajos általános iskola

Hirdetés
[ ]

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a tizennégy éves hatvani fiú újraélesztését a kiérkező mentőegységek emelt szintű beavatkozás keretében vették át. Az ellátásba egy gyermekrohamkocsi orvosa is bekapcsolódott, s hosszan küzdöttek a beteg életéért, de már nem lehetett megmenteni a fiút. A halál okát igazságügyi orvoszakértői vizsgálat állapíthatja majd meg.

Hirdetés

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a Blikk kérdéseire elmondta, az ügyben semmiféle rendőri intézkedés, még területlezárás, helyszínbiztosítás sem történt. A rendőrség tudomása szerint természetes halált halt a gyermek, amit a halál beálltát megállapító helyszíni orvosi szakvélemény is megállapított, így jelenleg sem közigazgatási, sem büntetőjogi eljárás nem indult az ügyben. Ha a boncolás közben kiderülne, a fiú mégsem betegség miatt vesztette életét, a rendőrség is bekapcsolódik a vizsgálatba.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés