Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy a 2 éves pici fiunk a mai napon vízbefulladt !
Mindenegyben Blog - 2022. június 20. (hétfő), 15:16

Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy a 2 éves pici fiunk a mai napon vízbefulladt !

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 20

Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy a 2  éves pici fiunk a mai napon vízbefulladt !

Hirdetés
[ ]

Belefulladt a kerti medencébe egy kisgyerek Pilisen. A szörnyű tragédia után figyelmeztet a Magyar Gyermekmentő Alapítvány az otthoni medencék veszélyeire.

A tegnapi napon a Pilisre kapott riasztást az alapítvány budapesti egysége, mert egy két éves kislány beleesett a medencébe. Hosszasan küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni. Ugyanezen a napon egy hároméves kisfiút is ki kellett menteni egy balatonszárszói kerti medencéből, mert már lefelé süllyedt a vízben. Őt szerencsére sikerült megmenteni a kiérkező hatóságoknak.

„Tapasztalataink szerint a kerti medencés balesetek többnyire akkor történnek, amikor a felnőttek a házban vannak, a gyermekek pedig kihasználva a pillanatnyi figyelmetlenséget, kiszöknek a medencéhez.

Javasoljuk, hogy a kerti medencéket, tavakat kerítsék körbe, vagy fedjék le, amikor használaton kívül vannak, vagy zárják kulcsra a bejárati ajtókat, földszinti ablakokat” – írja a Magyar Gyermekmentő Alapítvány a Facebookon megosztott posztjában.Címlapfotó:illusztráció!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés