Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy méltósággal viselt betegség után ANDRÁS meghalt!
Mindenegyben Blog - 2022. július 09. (szombat), 13:40

Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy méltósággal viselt betegség után ANDRÁS meghalt! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 09

Hatvanhét éves korában, tüdőgyulladás következtében meghalt Törőcsik András, az Újpesti Dózsa korábbi 45-szörös válogatott labdarúgója.

Halálhírét a család megerősítette a Nemzeti Sportnak.

A hihetetlen játéktudással bíró Törőcsik András nemzetközi szinten is kiugró karrierre predesztinálták, de sajnos – sokszor külső tényezők hatására – tehetségét nem tudta tökéletesen kiaknázni.

Sokan úgy vélik, hogy Törőcsik volt az utolsó magyar futballzseni, akinek a pályafutása során két nagy töréssel is szembe kellett néznie: 1978-ban az argentínai világbajnokságon történt kiállítása, valamint az 1979-es súlyos autóbalesete következtében csípőízületi töréses ficamot szenvedett, ami miatt nem tudott eleget tenni a világválogatotti meghívásnak.

Hirdetés

Törőcsik többször is felkerült a France Football Aranylabda-szavazásának listájára, ahol legjobb eredménye a 9. hely lett. A focista éveken keresztül volt Magyarország és klubcsapata, az Újpesti Dózsa egyik legnépszerűbb labdarúgója. Egyedi megoldásait, cseleit és trükkjeit pályafutása befejeztével is mindmáig emlegetik a sport rajongói.

Pontosan 40 éve kikerült egy III/III-as jelentés Törőcsik Andrásról, ami teljesen megváltoztatta a karrierjét

Pontosan 40 éve kikerült egy III/III-as jelentés Törőcsik Andrásról, ami teljesen megváltoztatta a karrierjét

Harmincéves korában külföldön szerződött és a Montpellier játékosa lett. 1988-ban hazatérése után a Volán SC-ben, aztán Kanadában teremfutball-csapatokban játszott. Az MTK-VM csapatában a Verebes-korszakban játszott, és végül ott is fejezte be egy súlyos sérülés miatt a vártnál jóval hamarabb a pályafutását.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés