Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy Ildikó autóbalesetben szörnyethalt a mai napon !
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 30. (kedd), 21:50

Kedves mindenki.. Mély fájdalommal tudatjuk ,hogy Ildikó autóbalesetben szörnyethalt a mai napon ! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 30

Most érkezett a döbbenetes hír: Szőnyi Ildikó, a ’80-as évek szépséges magyar topmodellje az áldozata a Nyúlnál történt vasúti balesetnek. Az ismert manöken szándékosan hajtott a vonat elé.

Mint a Blikk megírta, szörnyű baleset történt Győr és Nyúl között: egy személyvonat elé hajtott egy zöld színű Opel Mokka a 82-es főúti vasúti átjárójában vasárnap késő este.A vonat mintegy száz méter hosszan tolta a járművet maga előtt, amelynek vezetőjét a pannonhalmi hivatásos tűzoltók a mentőkkel együttműködve emelték ki a kocsiból, ám az életét a gyors beavatkozás ellenére sem sikerült megmenteni.A gépkocsit vezető 55 év körüli nő a sorompók lezárulta előtt leparkolta járművét a sínen, majd megvárta az érkező vonatot.Az, hogy ki volt az áldozat, Marjai Judit fotóművész posztjából tudható:

„Búcsúzom…. Szegény Ildi, remélem, most már könnyebb neked. Részvét a családnak és persze, Ildi emlékének. Milyen vidám fiatal lány volt, de az utóbbi évei tele voltak betegséggel, csalódással, lelki szenvedéssel. Nagyon sajnálom ! Néhány ève megkeresett, hogy újra fotózni szeretne, megtettem, amit kért. Szép volt ismét, de a lelki békèjét már sehol se találta. Fotókon őrizzük az emlékét”

– írta a közösségi oldalon egy nyilvános posztban.Szőnyi Ildikó a Facebook-oldala tanúsága szerint sem érezte jól magát az utóbbi időben. Augusztus 27-én, halála előtt egy nappal annyit írt:

Hirdetés
[ ]

Ne írjatok, köszönöm.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés