Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kedves mindenki!Tegnap meghalt Emma babám az ápolónők hibájából!
Mindenegyben Blog - 2023. július 11. (kedd), 12:31

Kedves mindenki!Tegnap meghalt Emma babám az ápolónők hibájából!

Hirdetés
Hirdetés
2023 júl 11

A halottkém szerint az ápolónők hanyagsága hozzájárult a gyermek halálához.

Négy hónappal a születése után meghalt egy kisbaba, a halottkém szerint azért, mert az ápolónők óriásit hibáztak. A kis Olly Vickerst nem felügyelték, miközben a gyermek édesanyja, Emma Clark először szoptatta a gyermekét. Mire a szakemberek ránéztek, a baba feje már kék színű volt. Később kiderült, Olly olyan súlyos agysérülést szenvedett az első etetés során, hogy hetekkel később elhunyt.

A halottkém szerint az ápolónők hanyagsága hozzájárult a gyermek halálához (Képünk illusztráció) Fotó: Pixabay

A bíróságon elhangzott, hogy a baba teljesen egészségen született meg 2021. szeptember 13-án. Ezután két ápolónő vette át Emma és babája gondozását. Amikor az édesanya először akarta megetetni a kis Ollyt, az egyik ápolónő segített neki fiát elhelyezni. Párnát adott az édesanya hóna alá, ami azonban teljesen ellentmond az elfogadott gyakorlatnak. Miközben Emma folytatta Olly szoptatását, ez az ápolónő orvosi feljegyzéseket készített egy számítógépen, a másik pedig a sebével foglalkozott, ugyanis Emma vajúdás közben szakadást szenvedett. A szakember varrni kezdte a sebet, és fájdalomcsillapítót adott az édesanyának - írja a Mirror.

Hirdetés

Ezután vették csak észre, hogy a baba az édesanyja oldalára csúszott, és elzáródott a légútja. Újra kellett éleszteni, majd az újszülött intenzív osztályra került. Egy MRI-felvétel kimutatta, hogy jelentős agysérülést szenvedett. A következő néhány hónapot kórházban töltötte, majd január 17-én hazaengedték. Olly-nak februárban magas láza lett és hányt. Visszavitték a kórházba, ahol mellkasi fertőzést diagnosztizáltak nála, és két nappal később meghalt.

Hirdetés
[ ]

Peter Sigee halottkém úgy ítélte meg, az ápolónők hanyagsága következtében kialakult agysérülés hozzájárult a gyermek halálához. Ha Ollyt megfelelően figyelik, vagy ha később varrják össze az édesanya sebét, valószínűleg elkerülték volna a kicsi halálát.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés