Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kedves szüleim! 🙃🌹 Gondoltam írok Nektek pár sort,hátha elfújja hozzatok a szél.. Igen,eszembe jutottatok. Anyu! Köszönöm hogy a világra hoztál és agyvérzéssel a kórházban hagytatok s lemondtatok rólam már születésemkor Apuval együtt! Képzeld az intézetben ......
Mindenegyben Blog - 2022. június 07. (kedd), 18:54

Kedves szüleim! 🙃🌹 Gondoltam írok Nektek pár sort,hátha elfújja hozzatok a szél.. Igen,eszembe jutottatok. Anyu! Köszönöm hogy a világra hoztál és agyvérzéssel a kórházban hagytatok s lemondtatok rólam már születésemkor Apuval együtt! Képzeld az intézetben ...... (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 07

Dávid levelet írt  a szülehez ami felrobbantotta a facebookot ,íme:

Kedves szüleim! 

Gondoltam írok Nektek pár sort,hátha elfújja hozzatok a szél.. Igen,eszembe jutottatok.Anyu! Köszönöm hogy a világra hoztál és agyvérzéssel a kórházban hagytatok s lemondtatok rólam már születésemkor Apuval együtt! Képzeld az intézetben olyan aranyos nénik voltak,pedig csak 5 éves koromig voltam ott és meg mindig emlékszem ra! Köszönöm Nektek h elengedtétek a kezem. S bár egy gyerek halt meg bennem,megtanultam szárnyalni. Küzdeni magamért.Képzeld anyu! 2020ban volt a 11dik műtetem és mára még nem teljesen ugyan de be forrtak a sebeim. Annyi csodálatos ember van a világon el sem tudjatok képzelni szüleim!Csupa jó lelkű pozitív gondolkodású szeretetreméltó emberek!!  Képzeld anyu! Volt h a 0-ról kellett felallnom úgy h semmim nem volt! 2x is. De megcsináltam!!! Itt vagyok!Köszönöm Anyu h találkozhattam veled személyesen is. Azt,hogy végig a földet nézted mindvégig és a szemembe sem néztél! Mennyi voltam? 14!!! Képzeljétek! Immáron 5 gyógyíthatatlan betegséggel élem a mindennapjaim! Nem könnyű de nem lehetetlen ! Az ünnepek is csendesen telnek nelkuletek Karácsony,a szeretet ünnepe és minden ami hozzatok kötődne. Csendben békésen,egyedül.S nem utolsó sorban szeretném megköszönni Nektek hogy nem voltatok/vagytok mellettem. Mert nelkuletek,egyedül is boldog az életem!!! És egymagam is kihozom mindenből a lehető legjobbat.Még a legnagyobb szarból is! S a legfontosabb hogy,mindenek ellenére is tudok szeretetet adni a világnak,S pozitívan szemlélem a világot!
Hogy őszinte legyek soha nem tekintettelek szüleimnek Titeket,s talan már a nevemre sem emlékeztek,nem ismerem az igazi család érzését,az anyai-apai szeretet szívmelengető érzését,De tiszta szívemből kívánom Nektek s egyben utolsó szavaim hozzatok: Legyetek boldogok!Mindhalálig Nehezen ugyan, de megbocsatottam Nektek!Mindenért. Nem miattatok. Magam miatt!Mert a lelkibékém mindennél fontosabb!Bárhol is éltek a nagyvilágban…S csak annyit kívánok Nektek akik ezt elolvastátok,Hogy az élet bőséges áldása kísérje minden egyes lépteteket! Hattalmas ölelés Nektek! Szeretettel:Dávid

Hirdetés

Hirdetés

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés