Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiadták a hivatalos közleményt!Nagyon rossz hírek jöttek az AstraZeneca oltóanyagról!
Mindenegyben Blog - 2021. április 07. (szerda), 18:13

Kiadták a hivatalos közleményt!Nagyon rossz hírek jöttek az AstraZeneca oltóanyagról! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 ápr 07
Hirdetés
[ ]

Európai Gyógyszerügynökség: van összefüggés az AstraZeneca-vakcina és a vérrögképződéses esetek között, fel kell tüntetni mellékhatásként!

Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) szerdán ismertetett vizsgálati eredményei szerint van összefüggés az AstraZeneca vakcinája és a vérrögképződéses esetek között, de mint írják, a vakcina által nyújtott védelem még mindig felülmúlja a mellékhatások kockázatait.Az uniós ügynökség korábbi hivatalos álláspontjában az szerepelt, hogy a vakcina valamint a trombózisos esetek közötti összefüggés továbbra sem bizonyított, de nem zárható ki az összefüggés és a vizsgálatok még folytatódnak. Az EMA ma újabb sajtótájékoztatót tartott, ahol bejelentette a brit-svéd oltóanyaggal kapcsolatos vizsgálatának újabb eredményeit:

Az EMA tájékoztatása szerint az Európai Gazdasági Térség országaiban és Nagy-Britanniában több mint 25 millió embert oltottak be AstraZeneca-vakcinával, és mindössze 62 esetben számoltak be trombózisról, és közülük 18-an vesztették életüket.

Emer Cooke, az EMA igazgatója az eredményeket ismertető sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy ha valakinek AstraZeneca-oltást ajánlanak fel, azt el kell fogadni, ugyanis sokkal nagyobb a veszélye annak, hogy a koronavírust elkapja.

Hirdetés

Az ügynökség közleményében emlékeztette az orvosokat, és az oltakozókat is, hogy vegyék figyelembe ennek lehetőségét. Ugyan az eddigi esetek döntően 60 év alatti nőknél jelentkeztek, de a vizsgálatok alapján nem találtak külön kockázati tényezőket. Felhívták a figyelmet, hogy ha egy beoltott a vérrögökre, illetve alacsony vérlemezkeszámra utaló tüneteket vesz észre magán, akkor azonnal keresse fel az orvosát, és kiemelték, hogy a vakcinának továbbra is több az előnye, mint a hátránya.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés