Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiadták a riasztást: Jön a 40 fokos kánikula EZT NÉZZÉTEK: 😮
Mindenegyben Blog - 2024. július 10. (szerda), 06:38

Kiadták a riasztást: Jön a 40 fokos kánikula EZT NÉZZÉTEK: 😮

Hirdetés
Hirdetés
2024 júl 10

Fokozódik a forróság

Szerdán folytatódik a hőség, a túlnyomóan napos időben 33-39 fokra számíthatunk. Délután helyenként a Dunántúlon, a Duna-Tisza közén és északon alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Az északkeleti, keleti, majd délkeleti szél főként az északi tájakon lehet élénk.

Csütörtökön a napos-gomolyfelhős időben elszórtan, nagyobb számban a Duna-Tisza közén és az Északi-középhegységben alakulhatnak ki frissítő záporok, zivatarok. Nyugaton megélénkül az északias szél, máshol csak zivatarok környezetében támadhat fel a légmozgás. Fokozódik a forróság, délután nyugaton 31-33, máshol 34-40 fokot mutatnak majd a hőmérők. 

Pénteken nem várható változás, marad a tikkasztó hőség, 34-40 fokos csúcsokkal, sok napsütéssel. Legfeljebb elvétve északon fordul elő zápor, zivatar. A déli, délkeleti szél többfelé élénk, északnyugaton erős lehet.

Hétvégén helyenként alakulhatnak ki rövid frissítő záporok, zivatarok, de alapvetően marad a hőség sok napsütéssel, élénk, néhol erős széllel. Egy gyenge hidegfront a nyugati tájakon mérsékelheti néhány fokkal a meleget.
Kiadta: Időkép (ma 08:15) 

Riasztás van érvényben!

A HungaroMet Nonprofit Zrt. 7 vármegyére narancssárga, 5 vármegyére pedig citromsárga figyelmeztetést adott ki a nagy meleg miatt. A napi középhőmérséklet 27 és 25 °C felett alakulhat ezeken a területeken. Mutatjuk térképen az érintett vármegyéket:

Itt lesz a legnagyobb hőség hétfőn Fotó: met.hu

Továbbra is érvényben van a harmadfokú hőségriasztás!

Mint arról már beszámoltunk Müller Cecília, országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzése alapján legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendel el az ország egész területére 2024. július 7-én (vasárnap) 00 órától 2024. július 12-én (péntek) 24 óráig. A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ és a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság felhívja a lakosság és az országban tartózkodók figyelmét, hogy a tartósan fennálló meleg megviseli a szervezetet, ezért fokozottan figyeljünk a megfelelő folyadékpótlásra, kerüljük a megerőltető fizikai munkát, és pihenjünk többet.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés