Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült a szörnyű igazság!Ebbe halt bele Lang Györgyi
Mindenegyben Blog - 2023. május 20. (szombat), 21:39

Kiderült a szörnyű igazság!Ebbe halt bele Lang Györgyi

Hirdetés
Hirdetés
2023 máj 20

Szomorú hírt kaptunk: Lang Györgyi énekesnő hosszan és méltóságosan küzdött a betegségével, de szombat késő délután, 66 évesen, otthonában, álmában elment.

Az énekesnőnek 28 évesen sclerosis multiplexet állapítottak meg. Bár kerekesszékhez kötötté vált, nem adta fel az életet. Fellépett, utazgatott a világban. De 2021 decemberében agyvérzést kapott, ami miatt beszélni nem tudott, és jobb keze lebénult. Bár látszólag javult az állapota, már régóta folyamatos gondozásra szorult.

A küzdelem azonban május 20-án, tíz nappal a 66. születésnapja után véget ért számára. A Pa-dö-dö együttes egyik fele örökre lehunyta a szemeit mérhetetlen űrt hagyva maga után...

Falusi Mariann-nak, hozzátartozóinak, barátainak ezúton kívánunk mielőbbi lelki megnyugvást!

 Györgyi 1957. május 10-én született Szegeden, sváb családból származik. Édesapja Elemér a  Budapesti Honvéd  Kosárlabda  szakosztályának  elnöke.

Hirdetés
[ ]

A Radnóti Milkós Gimnáziumban végzett 1975-ben, majd  20 éves korában kezdte a Színház- és Filmművészeti Fősikolát. 1988-ig a Pécsi Nemzeti Színház zagja volt, majd megszerezte a dilpomáját. 1989-ben  Falusi Marinnal karöltve  megalapították a Pa-Dö-Dő formációt.Még abban az évben kiadták első lemezüket Pa-Dö-Dő I. címmel.

A pas de deux (pa-dö-dö) kifejezés annyit tesz: lírai kettős.

Györgyi súlyos betegségben szenved évek óta, ezért tolószékbe kényszerült. Szklerózis multiplexet állapítottak meg az énekesnőnél, ám ő hosszú évtizedekig nem foglalkozott a betegséggel. Mint mondja, a mai napig nem igazán hiszi el, hogy ebben a gyógyíthatatlan kórban szenved, és úgy tűnik, hiába a tolószék, Györgyi olyan vidám, mint régen. 

Györgyi évekre abba hagyta  a színészetet. 2013-ban visszatért a színpadra, így újból azt csinálhatja amit szeret.

Hirdetés

Györgyiről néhányszor cikkeztek az elmúlt években pl:. megalázta őt egy parkolócég, ebeken segített stb..Ám idén áprilisában egy szomorú hírt közöltek, szeretett édesapja elhunyt.

Mariannal kiadták legújabb lemezüket.  A 25 éves  Pa-Dö-Dő zenekar jubileumi bulija – ahol Kulka János is vendégszerepelt – olyan ütősre sikerült, hogy a környékbeliek fél tíz tájban kihívták a rendőrséget.

Szerettei a sajtó munkatársait arra kérik, tartsák tiszteletben a gyászukat!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés