Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült a szörnyű igazság!Halálos beteg Reviczky Gábor..A gyógyítást elutasítja
Mindenegyben Blog - 2023. március 10. (péntek), 12:09

Kiderült a szörnyű igazság!Halálos beteg Reviczky Gábor..A gyógyítást elutasítja " semminek semmi értelme már..."

Hirdetés
Hirdetés
2023 már 10

Kiderült a szörnyű igazság!Halálos beteg Reviczky Gábor..A gyógyítást elutasítja " semminek semmi értelme már..."

A Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész prosztatarákkal küzd, annak is egy agresszív fajtájával. A 73 éves Reviczky Gábort a jelek szerint időben sikerült megműteni.

Hirdetés
[ ]

Decemberben vette észre, valami nincs rendben

Fotó: Bors
Hirdetés

"Nem voltak olyan panaszaim, amik a betegségre utaltak volna, ezért is fontos a szűrővizsgálat. Mert mint kiderült, nálam is évek óta jelen lehetett már a betegség, tünetmentesen. Egy jótékonysági vadászaton vettem részt még tavaly decemberben, ahol a bevételből gyermekkórházak számára vásárolnak lélegeztetőgépet. Itt feltűt a nagyon gyakori vizelési inger,ami annyira gyakori volt, hogy hazafelé minden pihenőnél és benzinkútnál meg kellett állnom. Szerencsére hamar dr. Gáti Zsolthoz kerültem, aki megvizsgált, majd tíz helyen végzett biopsziát a prosztatámon, és sajnos mindegyik tartalmazott rákos sejtet. Meg is műtött, és kiderült, hogy noha a betegség agresszív fajtájáról van szó, az operációt követő CT- és MRI-vizsgálatok szerint nincs áttét a szervezetemben" - mondta Reviczky Gábor a Blikk-nek.

A színész jelenleg egy PET CT vizsgálatra vár, ami után, kiderül, hogy milyen kezelésen kellen rész vennie. De Reviczky Gábor már most megmondta, hogy kemoterápiás kezelést nem vállalja.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés