Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült az igazság!Ekkor biztosan lesz negyedik hullám.Sosem lesz vége? Az immunológus szerint idén ekkor biztosan lesz negyedik hullám.
Mindenegyben Blog - 2021. június 02. (szerda), 08:34

Kiderült az igazság!Ekkor biztosan lesz negyedik hullám.Sosem lesz vége? Az immunológus szerint idén ekkor biztosan lesz negyedik hullám.

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 02

Ősszel biztosan lesz negyedik hullám.Lisziewicz Julianna a Spirit Fm reggeli műsorában elmondta, hogy a vírusok nyáron kint rosszabbul terjednek, mint belső térben. Így, ha ősszel bemegyünk a zárt terekben – – például elkezdődik az iskola –, biztosan megjelenik a negyedik hullám.

Hirdetés
[ ]

A szakértő szerint nem lehet elérni a nyájimmunitást, legfeljebb azt tartja elképzelhetőnek, hogy normalitást érünk el, vagyis visszatérünk a normál élethez. Arra is emlékeztetett, hogy a koronavírus elleni jelenlegi vakcinák ugyan megvédenek a betegségtől, viszont egyelőre arra nincs adat, hogy a fertőzésétől is megvédenek. Tehát, ha a fertőzés terjed, akkor nyájimmunitás nem alakulhat ki.

A gyerekek oltását is szükségesnek tartja az immunológus a nyájimmunitáshoz, sőt, ahogy a koronavírus terjed, újabb veszélyes variánsok alakulnak ki, olyanok is amelyekkel szemben a védőoltás nem véd. Az indai mutáns 50-szer erősebben fertőz, mint a legelső variáns. „Nem lehet elkerülni véleményem szerint a következő hullámot, de azt el lehet érni, hogy ne nagy, hanem aránylag kicsi legyen” – mondta Lisziewicz Julianna a műsorban.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés