Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült az igazság! Európai Parlament oligarchajelentés: Orbán Viktor neve is benne van!A jelentés szerint Orbán Viktor központosította és saját belső köre számára újraosztotta a vagyont.
Mindenegyben Blog - 2022. március 25. (péntek), 15:01

Kiderült az igazság! Európai Parlament oligarchajelentés: Orbán Viktor neve is benne van!A jelentés szerint Orbán Viktor központosította és saját belső köre számára újraosztotta a vagyont. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 25
Hirdetés
[ ]

Csütörtökön nagy többséggel szavazta meg az Európai Parlament (EP) a finnek által előkészített jelentést, amelyben arról írnak, hogy vannak olyan tagállamok, ahol a nemzeti kormányok tagjai is az „oligarchia részei”, és az uniós pénzeket a saját céljaikra használják fel. Az oligarchajelentésben Orbán Viktor neve is szerepel.

Az állásfoglalást a finn néppárti Petri Sarvamaa készítette elő. Ebben a magyar miniszterelnök neve is felbukkan, tényfeltáró cikkekre hivatkozva azt írva benne, hogy Magyarországon Orbán Viktor a mezőgazdasági támogatások révén központosította, és a belső köre számára újraosztotta a vagyont. A jelentés továbbá kiemeli: az EU Csalás Elleni Hivatalától (OLAF) 2015 és 2019 között Magyarország kapta a legtöbb pénzügyi korrekcióra vonatkozó ajánlást. Az állásfoglalás szerint Orbán Viktor a mezőgazdasági támogatások révén központosította, majd a belső köre számára újraosztotta a vagyont Magyarországon.

A Népszava cikkében azt írja, a szerda esti vitában a Daniel Freund német zöldpárti képviselő felvetette, hogy nemcsak az orosz oligarchák vagyonát kellene befagyasztani, hanem az EU saját oligarcháinak járó uniós forrásokat is, mert szerinte ha ez így folytatódik, „Orbán oligarchái felvásárolják az utolsó független napilapot is Magyarországon”.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés