Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült az igazság!Fény derült a szörnyű titokra! Ezért ugrott a halálba: Szörnyű tragédia! A 86 éves néni a 8. emeletről vetette ki magát! - Köszönjük neked Magyarország
Mindenegyben Blog - 2023. december 11. (hétfő), 12:16

Kiderült az igazság!Fény derült a szörnyű titokra! Ezért ugrott a halálba: Szörnyű tragédia! A 86 éves néni a 8. emeletről vetette ki magát! - Köszönjük neked Magyarország

Hirdetés
Hirdetés
2023 dec 11

Kiderült az igazság!Fény derült a szörnyű titokra! Ezért ugrott a halálba: Szörnyű tragédia! A 86 éves néni a 8. emeletről vetette ki magát! - Köszönjük neked Magyarország!

Szörnyű tragédia!A 86 éves  néni a 8. emeletről vetette ki magát! Fény derült a szörnyű titokra! Ezért ugrott a halálba: - Köszönjük neked Magyarország!

Az asszony Zuglóban vetett véget az életének.

Vérfagyasztó jelenetek játszódtak le a Zuglóban található Szentmihályi úton. A 24. hu információi szerint egy idős nő kizuhant egy panellakás nyolcadik emeletéről, majd azonnal szörnyet halt.

Hirdetés
[ ]

Az oldal úgy tudja, hogy az asszonyt nem lökték, szándékosan ugorhatott ki az ablakon.

"néni nem tudta már fizetni abból a kevés nyugdíjából az albérletet, és a betegsége sem javult.Mi próbáltunk segíteni neki, de nagyon büszke asszony volt, soha nem fogadott el pénzbeli javakat, inkább az ételt fogadta el hamarabb. Sajnálom, mert nagyon jó ember volt, ledolgozta az életét. a rendszerváltás után már nem számították be neki azt a sok ledolgozott évet, és azt a sok sok pénzt, amit befizetettek a nyugdíjába. Ezért kapott kevés nyugdíjat, és ezért ment tönkre az élete." Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

camlapfotó - Illusztráció

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés