Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült az igazság!Nem is a koronavírusba halnak bele a betegek .Doktornő kitálalt :ez öli meg valójában a betegeket a kórházakban.
Mindenegyben Blog - 2021. március 30. (kedd), 15:32

Kiderült az igazság!Nem is a koronavírusba halnak bele a betegek .Doktornő kitálalt :ez öli meg valójában a betegeket a kórházakban. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 30

A doktornő szerint a jelenleg használt Covid-protokoll helytelen, és ez öli meg valójában a betegeket a kórházakban.

Nagy port kavart egy, a betegeit más módszer szerint gyógyító nagyváradi tüdőgyógyász, Dr. Flavia Groșan nyilatkozata, aki szerint rossz a nemzetközi Covid-protokoll - írja az informatialiberia.ro, akik a Național.ro-n megjelent interjút szemlézték.

Eltér a Covid-protokolltól

A nagyváradi doktornő szembemenve a nemzetközi Covid-protokollal, saját tüdőgyógyászi tapasztalata alapján, hagyományos módon kezeli a Covid-19 miatti tüdőgyulladást is - mindezt szinte 100 százalékos sikerrel, kórházi kezelés nélkül, állítja.

Hirdetés
[ ]

Saját módszerével csaknem 1000, különböző stádiumban lévő beteg ment át koronavírus fertőzésen. A doktornő atipikus tüdőgyulladásként kezeli a SARScov2 vírus okozta szövődményeket. A célja az, hogy a betegek ne jussanak el az intubációig, mert az szerinte végzetes:

“Folytatom a klasszikus, olcsó gyógyszeres kezelésemet, amely magában foglalja a klaritromicint, egy antibiotikumot is, amely a makrolid antibiotikum csoport része.... Nagyon érdekes klinikai vizsgálatokban dolgoztam tüdőgyulladásos esetekben, és ott megismertem a klaritromicin vírusos tropizmusát, és láttam a klaritromicin gyulladáscsökkentő hatását, amely egyetlen más antibiotikumnak sincs.”

Az oxigéntúladagolás okoz agyi ödémát

A tüdőgyógyász szerint a kórházakban beadott oxigén túladagolása agyi ödémát (duzzanatot) okoz, ez a betegek halálának egyik oka. A doktornő nem ért egyet a magas, 20 literes oxigén dózissal, amit a nemzetközi protokoll javasol, ugyanis elmondása szerint agyi ödémához vezet.

"Mivel nem veszik észre, hogy az oxigén telítettségben tartja őket, ugyanakkor növelik az agy szén-dioxidját és agyödémát okoznak, és a betegek érthetően meghalnak.”

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés