Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült! Ezért halt meg Usz­tics Má­tyás!
Mindenegyben Blog - 2021. október 05. (kedd), 09:24

Kiderült! Ezért halt meg Usz­tics Má­tyás!

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 05

Usz­tics Má­tyás ha­tá­ro­zott, ré­gi­módi ember volt, aki­nek csa­ládja mel­lett ha­zája volt a leg­fon­to­sabb. A szí­nész min­dig tudta, mit akar, nem­csak a sze­re­pe­i­ben ala­kí­totta jól a ka­to­nát - a hon­véd­ség sza­bá­lyait ott­hon is be­tar­tatta.

2017. április 29 - én 68. életévében elhunyt Usztics Mátyás színművész. Lapunk megtudta, mi okozta a halálát az Angyalbőrben és a Kisváros színészének. A család egyelőre hallgat, de az beszélik, Usztics egy súlyos emésztőrendszeri betegséggel küzdött.

Hirdetés
[ ]
 

Igazi önemésztő típus volt. A korábban közkedvelt színész az utóbbi néhány évben visszavonultan élt.

Hirdetés

Akik ismerték, azonban tudják, hogy életében megosztó személyiség volt. Olykor furcsának is tarthatták egyes megnyilvánulásai, szokásai miatt. Ilyen például, hogy ki nem állhatta, ha nem a teljes keresztnevén szólítják. Szigorú szabályok szerint élt, még ha a kollégák humoros emberként is ismerték. A magánéletéről ritkán beszélt. Egy korábbi interjúja azonban tökéletesen tükrözi a valódi Usztics Mátyást…

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés