Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült, hogy mekkora Orbán vagyona. Ülj le, mert olyan számok jönnek..
Mindenegyben Blog - 2018. december 13. (csütörtök), 09:18

Kiderült, hogy mekkora Orbán vagyona. Ülj le, mert olyan számok jönnek.. (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2018 dec 13

A választás után hétfől hétre egy emberként fogott össze a főváros, és mentek ki tüntetni. Azt hitték, hogy lesz valami, de rá kellett jönniük, hogy semmi. Ez van ma hazánkban. A nagy semmi. Illetve nagyon is van valami, de az embereknek csak a semmi jut.

A fidesz és slepje meghozza a döntéseket, mivel kétharmaduk van, így tejhatalommal bírnak mondhatni. Orbán és a hozzá köthető strómanok pedig olyan vagyont harácsoltak össze, ami Orbán Viktort a világ második leggazdagabb emberévé tette. De mivel nincs hivatalos vagyonnyilatkozat arról, hogy hány milliárdja van a miniszterelnöknek, így nem került be a leggazdagabbak közé. Sőt jobbat mondok, elvileg az összes spórolt pénze a miniszterelnöknek mindössze 5 millió 53 ezer forint, ami könyveladásokból származik,írja az olkt.hu

Hirdetés
[ ]

Ugye Ön sem hiszi el? A valóság egészen más. Orbán vagyona ebből tevődik össze:

Orbán Viktor miniszterelnök vagyona 1800-2000 milliárd forint+svájci és offshore bankszámlák. Feltételezhetően több ellenzéki párt szerint Orbánnak személy szerint 303-305 milliárd a becsült lopott vagyona. Milliárdokat loptak el elsősorban az EU-tól kapott pénzekből, a magyarországi közpénzből, a magánynugdíjból és mindenből amiből csak lehetett. Ezek egy része felesége, apja, Tiborcz I. és strómanjai, Mészáros Lőrinc, Garancsi István, Hernádi Zsolt, Nyerges Zsolt, Szima Gábor, Leisztinger Tamás, Tarsoly Csaba, Szijj L., Paár A., Barkász S., Kékessy D., A. Vajna, Habony Á., Vitézy T. nevén van. Orbán a pénzét svájci és hongkongi bankokban tartja, teljesen titokban,írja az olkt.hu

Hirdetés

Orbán vagyonai számokban!

– Saját nevén van a budapesti XII. kerületben a Czinege utcában egy háza, amit 2002.májusában vásárolt 75 millióért, 183 nm, 1300 nm telken.

A házat 2004.I-2005.XII. között 90 millióért átépitették 420 nm-re.

– 2001-ben vásárolt Erdélyben Zetelakán egy kastélyt, többszáz hektár földdel.

– 2013-ban vásárolt egy házat Felcsúton 18 millióért, ahol felesége és apja házával a 3 házat egybenyitották, 7000 nm-en, és elöttük van Lévainak 6 hektár földje.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés