Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült, hogy mennyibe került Várkonyi Andrea ruhája a vadászgálán..kapaszkodjanak meg!
Mindenegyben Blog - 2024. február 10. (szombat), 07:29

Kiderült, hogy mennyibe került Várkonyi Andrea ruhája a vadászgálán..kapaszkodjanak meg!

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 10

Megnyílt a FeHoVa kiállítás, amiről nem hiányozhatott a Mészáros-Várkonyi házaspár sem. Utóbbi olyan ruhakölteményben jelent meg, aminek több eleme önmagában is is több mint egymillió forintba kerül.

Mint írtuk, az ünnepélyes megnyitón felvonult a NER vadászati szenvedélyéről ismert elitje Semjén Zsolttól Kovács Zoltánig, és természetesen Várkonyi Andrea és férje is.

Hirdetés
[ ]

Várkonyi Andrea monokróm, Párizs térképét ábrázoló Dior blézere több mint egymillió forintba kerül, de a szintén Dior hosszú, bézs szoknya is közel egymillió forintba kerül. Ehhez képest a (szintén Dior) öv kifejezetten olcsó: még 300 ezer forintot sem kérnek érte.

Tavaly is ott voltak Mészárosék a FeHoVá-n, akkor Várkonyi Andrea épp a Louis Vuitton-stílust részesítette előnyben, azok a ruhák is hasonló árfekvésben hozzáférhetők, mint a Diorok.

Várkonyi mostanában többször is beszélt a magánéletükről, a Mészáros Lőrinccel való romantikus kapcsolatukról. Mint leszögezte, ő nem a pénzéért ment hozzá.

Azt is kifejtette, hogy az emberek félreismerik a férjét, „az a Mészáros Lőrinc, akit hosszú évek fáradságos munkájával a sajtó és a különböző rosszakarók az emberek elé tártak, a valóságban nem létezik. Annak a Mészáros Lőrincnek egyszerűen nincs köze ahhoz az élő emberhez, aki a férjem, akinek az érzelmi intelligenciáját tanítani kéne, aki borzasztóan higgadt és bölcs, és akit szeretnek és tisztelnek a vele dolgozók. És tudjuk, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni.”

Kapcsolódó cikkünk
Várkonyi Andrea kiborult "De rohadékok vagytok" Nem gondolta, hogy ilyet megtesz vele egy férfi

Várkonyi Andrea kiborult

"De rohadékok vagytok" 

Nem gondolta, hogy ilyet megtesz...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés