Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kiderült kivel csalta meg Hajdú Péter Sarka Katát és még egy döbbenetes fordulat is van benne!
Mindenegyben Blog - 2021. június 17. (csütörtök), 22:27

Kiderült kivel csalta meg Hajdú Péter Sarka Katát és még egy döbbenetes fordulat is van benne!

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 17

Különös egyezés van a háttérben!Sarka Kata és Hajdú Péter már régóta nincsenek együtt. Peti már fel is vállalta új párját, Katáról csak pletykálgatják, hogy egy milliomos karjai közt találta meg a boldogságot. Az a bizonyos B. István állítólag régen Péter legjobb barátja volt. Ám különös tény derült ki arról, hogy Katát volt párja kivel csalta meg:

Szexi barna vetett véget Hajdúék házasságánakKiderült, ki az a rejtélyes harmadik, akinek Sarka Kata és Kulcsár Edina kö­szönheti a szakítását, és még egy barátságot is tönkretett. A fiatal lány több szállal is kötődik a celebvilághoz. -írta meg a http://www.borsonline.hu

Hirdetés
[ ]

Kulcsár Edinát és Sarka Katát ugyanazzal a nővel csalta meg a párjuk. Kata és Edina jó barátnők, a szépségkirálynő a vőlegényét, a műsorvezető pedig a férjét vesztette el a titokzatos nő megjelenése miatt.-írta meg a http://www.borsonline.hu/

Cikkünk megjelenése óta mindenki azt találgatja, hogy ki lehet ez a titokzatos nő, aki Kata és a világ második legszebb nője, Edina elől el tudta halászni a párjukat.A majdnem harmincéves hölgy egyébként kifejezetten csinos, barna hajú szépség – igaz, kicsit teltebb, mint Kata vagy Edina. A művészvilághoz is kötődik, és több tévés programban is dolgozott, nyilván innen az ismeretség.

Akkor történt, amikor Edina 2015 nyarán átadta királynői koronáját az utána megválasztott szépségnek. Míg a színpadon örömkönnyek hullottak, a színfalak mögött egy egészen másfajta játszma kezdődött.Még több részlet a Borsban.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés