Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kigúnyolják Bradley Coopert amiért a 83 éves anyukájával ment az Oscar díjátadóra – De úgy visszaszólt, hogy a fal adta a másikat!
Mindenegyben Blog - 2024. március 15. (péntek), 13:10

Kigúnyolják Bradley Coopert amiért a 83 éves anyukájával ment az Oscar díjátadóra – De úgy visszaszólt, hogy a fal adta a másikat!

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 15

Kigúnyolják Bradley Coopert amiért a 83 éves anyukájával ment az Oscar díjátadóra – De úgy visszaszólt, hogy a fal adta a másikat!

Az Oscar-díjátadó ceremóniák minden évben a világi pompának és a filmes világ ünneplésének színterévé válnak, ahol a sztárok ragyogása mellett a filmipar legnagyobbjai mérik össze tehetségüket. Az idei, 96. Oscar-gála után néhány nap kellett, hogy teljes mértékben feldolgozzuk az események sorát, mely során kiemelkedő pillanatok sora rajzolódott ki, többek között az "Oppenheimer" film sikere, John Cena váratlan színpadi átsétálása teljesen meztelenül, és Al Pacino döntése, hogy átugorja a "Legjobb Film" kategória jelöléseinek bejelentését, és egyből a győztes kihirdetésére térjen ki.

Ezek a szenzációs események azonban elterelhették a figyelmet egy másik, kevésbé látható, de szívhez szóló történetről, mely Bradley Cooper színész körül bontakozott ki. Az interneten csak most kezdi elérni azt a figyelmet, amit valóban megérdemel, és valószínűleg egyetértünk abban, hogy ez egy igazán megható olvasmány, különösen azok után, hogy sokan gúnyt űztek Bradleyből.

Bradley Cooper rajongóként valószínűleg tisztában vagy azzal a hírrel, miszerint a színész jelenleg Gigi Hadid modellel randevúzik. Nemrég egy forrás azt nyilatkozta, hogy „Bradley és Gigi mindketten őszintén nagyon boldogok. Nagyszerűen töltik az időt együtt, jól működnek párként, és mindkét oldalon egészségesen nevelik gyermeküket.”

Hirdetés
[ ]

A múlt héten azonban kiderült, hogy Hadid nem fog Cooper oldalán megjelenni a 96. Akadémiai Díjátadón, helyette otthon marad a lányával. Ehelyett egy másik hölgy kísérte el Coopert a vörös szőnyegen, ő pedig nem más volt, mint a színész 83 éves édesanyja, Gloria Campano.

Cooper, aki a kritikusok által elismert "Maestro" című filmjéért kapott "Legjobb Színész" jelölést, egy Louis Vuitton fekete dupla mellényes öltönyben tündökölt, de az igazi figyelem az őt kísérő édesanyára irányult a Dolby Színházban.

Amint a közösségi médián megjelentek az anya és fia képei, az emberek heves reakciókat mutattak:

„Anyu pici fia, az asszony meg otthon vigyáz a gyerekre. Szégyen.”

Hirdetés

„Cooper leírta magát ezzel az 'anyámat hozom' dologgal. Full ciki!”

„Anyukának már az idősotthonban lenne a helye, nem az Oscaron.“

De szerencsére akadtak, akik pozitívabban látták a helyzetet:

„Ez aranyos. Úgy néz ki, mint az anyukája,” írta egy rajongó.

„Bárki, aki az édesanyját viszi egy díjátadóra, az nekem nyerő,” tette hozzá egy másik.

„Annyira szereti az édesanyját. Csodálatos fiú. ❤ őt 🙏” írta egy harmadik.

Nem kell mondanom, hogy semmi kifogásolnivalót nem látunk abban, ha egy híresség az édesanyját választja

Kapcsolódó cikkünk
Kinevették Bradley Coopert amiért a 83 éves anyukájával ment az Oscar díjátadóra – De úgy visszaszólt, hogy a fal adta a másikat!

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés