Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kigyulladt egy méregdrága BMW az Auchan parkolójában, átterjedt a tűz 4 másik autóra is, miért égnek ki a BMW-k? - videó
Mindenegyben Blog - 2022. május 23. (hétfő), 18:45

Kigyulladt egy méregdrága BMW az Auchan parkolójában, átterjedt a tűz 4 másik autóra is, miért égnek ki a BMW-k? - videó (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 23

Kigyulladt egy újonnan 30 millió forintnál is többe kerülő BMW X6-os terepjáró a soroksári Auchan parkolójában. A luxusautó mellett álló autók is elégtek, a tűz a bevásárlókocsi tárolóra is átterjedt. Nem ez az első eset, hogy kigyulladt BMW-ről írunk, miért égnek ki ezek az autók?

Szénné égett

Szomorú napja lehet ma annak a BMW-tulajdonosnak, akinek az autója kigyulladt a soroksári Auchan parkolójában. A mellette álló autók tulajdonosai is kesereghetnek, mert az ő járművük is szénné égett. A BudaPestkörnyéke.hu hírportál információi szerint a BMW rövidzárlat miatt gyulladt ki, a tűz pedig átterjedt a mellette álló Toyotára, Skoda Octavia kombira, Volkswagen Lupora és egy Honda Civicre. 

Hirdetés
[ ]

Elolvadt a motortartó blokk

Az autók utasai vásároltak az Auchanban, járókelők próbálták oltani a járműveket palackos vizekkel, persze sikertelenül. A BMW annyira kiégett, hogy elolvadt a motortartó blokk és leszakadt a motor.

Roncsok a parkolóban

Fotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK

Kiégett BMW

Egy évvel ezelőtt kigyulladt egy BMW az M7-es autópálya sóstói lehajtójánál. A sofőr, amikor észrevette a füstöt, azonnal megállt, szerencsére ki tudott szállni, viszont a luxusautó megsemmisült. A siófoki tűzoltók két vízsugárral oltották el az égő BMW-t, amely teljesen kiégett. Ennek a tűznek az oka nem ismert, ám az régóta ismert, hogy egyes dízel BMW-k hajlamosak a kigyulladásra.

Máshol is gondok vannak

Hirdetés

A problémát más országokban is tapasztalták, Dél-Koreában vissza is hívtak típusokat az autók gyulladását okozó, a kipufogógáz-visszavezető rendszer hűtőegységénél fellépő szivárgás javítása érdekében.

Az M0-áson is BMW gyulladt ki

BMW az oltás után

Kiégett BMW az M1 Premier Outlet parkolójában – Forrás: katasztrófavédelem

Sok millió BMW érintett

Egyes 2011. augusztus és 2017. augusztus közt gyártott dízelmotoros BMW-k spontán kiégése bizony előfordulhat. Világszerte 1,6 millió autó lehet érintett, Magyarországon biztosan több, mint hatezer és az is biztos, hogy az autók gazdái néha túl későn tudják meg, hogy szervizbe kéne vinni az autót – írja a Totalcar.hu. Főként F10-es szériához tartozó 520d és 530d típusú BMW-ket érinti a spontán kiégés. A szakértők azt javasolják, hogy ellenőriztessék egy márkaszervizben, hogy az autójuk is érintett-e a gyár visszahívási kampányában. Ha igen, ki kell cserélni az EGR-hűtőt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés