Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kísérteties üzenet került elő az elhunyt magyar zsokélánytól
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 21. (kedd), 13:33

Kísérteties üzenet került elő az elhunyt magyar zsokélánytól (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 21

Kísérteties üzenet került elő az elhunyt magyar zsokélánytól

A fényes karrier előtt álló, kedves mosolyú Jeles Eszter halála az egész országot megrázta.

Hirdetés
[ ]

Mintha öt évvel ezelőtt megérezte volna saját halálát a szeptember 18-án elhunyt Jeles Eszter, az a fiatal magyar zsokélány, aki élete első külföldi versenysorozatán vett részt szeptember első hétvégéjén Isztambulban.

Eszter szeptember 4-én látványos győzelmet aratott az amatőrlovas világbajnokság egyik futamában. Szeptember 5-én viszont súlyos balesetet szenvedett Toms nevű telivérjével, válságos állapotban szállították kórházba. Az előtte galoppozó francia lovas, Tracy Menuet felbukott a lovával, Esztinek esélye sem volt kikerülni őt, ő is felbukott a szürke Tomsszal.

A zsokélányt a baleset másnapján, szeptember 6-án megműtötték, később csupán egyetlen pillanatra tért magához a kómából. Akkor a telefonját kérte az orvosoktól, majd rögtön elveszítette az eszméletét.

A 22 éves lány 13 napig küzdött az életéért, sokáig úgy tűnt, javul az állapota, de a sors végül máshogy akarta. Végül az orvosok szeptember 18-án, szombaton úgy döntöttek, vasárnap lekapcsolják a lányt a gépről. Megkérték Eszter édesanyját és szerelmét, menjenek be elbúcsúzni tőle. Nem sokkal azután, hogy kijöttek a kórteremből, a lány örökre lehunyta a szemét.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés