Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kizuhant az erkélyről és meghalt egy kilenc hónapos csecsemő
Mindenegyben Blog - 2022. szeptember 11. (vasárnap), 21:17

Kizuhant az erkélyről és meghalt egy kilenc hónapos csecsemő

Hirdetés
Hirdetés
2022 szept 11

Meghalt egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy bécsi ház erkélyéről. A osztrák rendőrök arra gyanakodnak, hogy a gyermek halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

Hirdetés
[ ]

A két gyermek édesanyja 19 óra 40 perc körül otthon volt, amikor az eset történt, de a konyhában tartózkodott, míg a testvérek a nappaliban. Amikor azonban a 33 éves anya visszatért a szobába, már csak a 11 éves volt ott, aki  „neurológiai rendellenességben” is szenved. 

Halál a kórházbanA kisfiút nem sokkal ezután találták meg. A Donaustadt kerületi lakás erkélye alatti gyepen feküdt. A mentést azonnal riasztották, de minden erőfeszítés hiábavalónak bizonyult. A baba nem sokkal később a kórházban meghalt.

A rendőrségnek már van egy gyanúja: a tizenegy éves testvér összefüggésbe hozható a halállal. A nyomozás gyorsan halad. Barbara Gass rendőrségi szóvivő szerint a tizenegy éves jelenleg rokonainál van. Az ifjúsági jóléti hivatalt értesítették. A további eljárást szorosan egyeztetik a hivatallal - közölte.

A rendőrök nyomozást indítottak és arra gyanakszanak, hogy a csecsemő halálához köze lehet a 11 éves testvérének, aki egy „neurológiai rendellenességben” is szenved. A hatóságok vizsgálatot indítottak az ügyben.

címlapfotó:illusztráció !

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés