Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kóbor János nagy súlyos állapotban van !Ez az utolsó kívánsága .
Mindenegyben Blog - 2021. november 23. (kedd), 09:43

Kóbor János nagy súlyos állapotban van !Ez az utolsó kívánsága . (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 23

„Szerette volna, hogy az emberek fejében úgy szerepeljen, mint aki zenekarával kis országunkból világsztárrá vált. Nyilván egy-két dolgot el kell mondanunk a rajongóknak, de nem akarjuk, és ő sem akarná, hogy bárki lássa a küzdelmét. Ezt tiszteletben kell tartanunk” –jelentette ki menedzsere.

Nagyon sokan aggódnak és imádkoznak érte, nem csak a rajongók, de a művészvilág is. Ráadásul a világhírű Scorpions zenekar frontembere is üzent neki egy videón keresztül. Ez hatalmas erőt adott a családnak, amikor megmutatták nekik, mert tudják, hogy szinte az egész világ Meckyért imádkozik. Trunkos András szerint folyamatosan érkeznek a telefonhívások, üzenetek Dél-Amerikából, sőt, Afrikából is.

Hirdetés
[ ]

„Megállás nélkül csörög a telefon, világsztárok is érdeklődnek Mecky állapotáról” – jegyezte meg.

Klaus Meine videoüzenetben kívánt jobbulást az Omega frontemberének.

Mint arról az Infostart is beszámolt, az Omega közös imádságot hirdetett a Kóbor János gyógyulásáért a hétvégére. A zenész betegségének a híre külföldre is eljutott, a Bors cikke szerint a lengyel Józef Skrzek zenész, az SBB együttes tagja, a cseh Petr Janda énekes is csatlakozott a megmozduláshoz, a Scorpions frontembere, Klaus Meine pedig videoüzenetben kívánt jobbulást, és arra kérte a lapot, juttassa el üzenetét az Omega énekesének.

„Szia Mecky! Klaus Meine vagyok a Scorpionsból. Hallottam, róla, hogy kórházba kerültél néhány napja koronavírus miatt. Gyors felépülést kívánok neked! A legjobbakat, barátom! Gyógyulj meg minél hamarabb!” – üzente a német zenész magyar barátjának, aki a legutolsó információink szerint a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán fekszik.

Hirdetés

A Bors megjegyzi, az Omega és a Scorpions barátsága egészen az 1970-es évek elejére nyúlik vissza. A magyar együttes nyugat-európai koncertturnéján ugyanis a német banda volt a kísérőzenekar. A két zenész azóta is többször dolgozott együtt: az 1994-es Omega-koncerten a Népstadionban például Klaus Meine és a Scorpions egyik alapítótagja, Rudolf Schenker is vendégként lépett fel. Sőt. a Scorpions később feldolgozta az Omega egyik leghíresebb számát, a Gyöngyhajú lányt.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés