x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kóbor János nagy súlyos állapotban van !Ez az utolsó kívánsága .
Mindenegyben Blog - 2021. november 23. (kedd), 09:43

Kóbor János nagy súlyos állapotban van !Ez az utolsó kívánsága . (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 nov 23

„Szerette volna, hogy az emberek fejében úgy szerepeljen, mint aki zenekarával kis országunkból világsztárrá vált. Nyilván egy-két dolgot el kell mondanunk a rajongóknak, de nem akarjuk, és ő sem akarná, hogy bárki lássa a küzdelmét. Ezt tiszteletben kell tartanunk” –jelentette ki menedzsere.

Nagyon sokan aggódnak és imádkoznak érte, nem csak a rajongók, de a művészvilág is. Ráadásul a világhírű Scorpions zenekar frontembere is üzent neki egy videón keresztül. Ez hatalmas erőt adott a családnak, amikor megmutatták nekik, mert tudják, hogy szinte az egész világ Meckyért imádkozik. Trunkos András szerint folyamatosan érkeznek a telefonhívások, üzenetek Dél-Amerikából, sőt, Afrikából is.

Hirdetés
[ ]

„Megállás nélkül csörög a telefon, világsztárok is érdeklődnek Mecky állapotáról” – jegyezte meg.

Klaus Meine videoüzenetben kívánt jobbulást az Omega frontemberének.

Mint arról az Infostart is beszámolt, az Omega közös imádságot hirdetett a Kóbor János gyógyulásáért a hétvégére. A zenész betegségének a híre külföldre is eljutott, a Bors cikke szerint a lengyel Józef Skrzek zenész, az SBB együttes tagja, a cseh Petr Janda énekes is csatlakozott a megmozduláshoz, a Scorpions frontembere, Klaus Meine pedig videoüzenetben kívánt jobbulást, és arra kérte a lapot, juttassa el üzenetét az Omega énekesének.

„Szia Mecky! Klaus Meine vagyok a Scorpionsból. Hallottam, róla, hogy kórházba kerültél néhány napja koronavírus miatt. Gyors felépülést kívánok neked! A legjobbakat, barátom! Gyógyulj meg minél hamarabb!” – üzente a német zenész magyar barátjának, aki a legutolsó információink szerint a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán fekszik.

Hirdetés

A Bors megjegyzi, az Omega és a Scorpions barátsága egészen az 1970-es évek elejére nyúlik vissza. A magyar együttes nyugat-európai koncertturnéján ugyanis a német banda volt a kísérőzenekar. A két zenész azóta is többször dolgozott együtt: az 1994-es Omega-koncerten a Népstadionban például Klaus Meine és a Scorpions egyik alapítótagja, Rudolf Schenker is vendégként lépett fel. Sőt. a Scorpions később feldolgozta az Omega egyik leghíresebb számát, a Gyöngyhajú lányt.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés