Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kocsis Máté nagyon kiosztotta Karácsony Gergelyt. Szerinte ízléstelen, ahogy a főpolgármester “menekül a felelősség elől”.
Mindenegyben Blog - 2020. április 11. (szombat), 19:35

Kocsis Máté nagyon kiosztotta Karácsony Gergelyt. Szerinte ízléstelen, ahogy a főpolgármester “menekül a felelősség elől”.

Hirdetés
Hirdetés
2020 ápr 11

Kocsis Máté kőkeményen beleszállt Karácsonyba: "Itt emberéletekről van szó, Főpolgármester úr, kezdjen már el dolgozni!"

A Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán azt írta: "egészen ízléstelen, ahogy a főpolgármester menekül az egyenes kiállás és a felelősség elől".

Kocsis Máté szerint az is ízléstelen, ahogyan "a balliberális média napok óta szerecsen-mosdatja" a főpolgármestert. Szerinte "hiába zsonglőrködnek a szavakkal, hiába törik komplett szerkesztőségek a fejüket hangzatos címeken, amik elkenik Karácsony felelősségét, attól a tény még tény marad: ha egy intézménynek az önkormányzat a fenntartója, akkor az ott történtekért az önkormányzat a felelős". Ez esetben szerinte egyértelműen a fővárosi.

"Ez az a felelősség, amit Karácsony Gergely nagyon szeretett volna tavaly megkapni, és meg is kapott a budapestiektől. Hát, tessék vállalni, főpolgármester úr! Nem csak akkor kell főpolgármesternek lenni, amikor kinevezésekről lehet dönteni, vagy amikor Gyurcsány embereinek milliós szerződéseit lehet aláírni, vagy amikor Soros utal egymillió eurót, hanem akkor is főpolgármesternek kell lenni, amikor idősek fertőződnek meg egy FŐVÁROSI FENNTARTÁSÚ otthonban! A Pesti úti idősekhez a fővárosi vezetők közül a lábát se tette be senki hetekig. Elsőként azt is a tiszti főorvos tette meg, és azonnali intézkedésekre kötelezte a fővárosi önkormányzatot, miközben a kormányhivatal védőfelszereléseket adott. De a döbbenetes mégis csak az, hogy a főpolgármester még mindig nem cselekszik, hanem interjúkat ad arról, hogy már megint nem tehet semmiről"

- olvasható a bejegyzésben.

Hirdetés
[ ] Hirdetés

Kocsis hozzáteszi: itt emberéletekről van szó, ezért felszólítja Karácsonyt, hogy kezdjen el dolgozni, és hagyja abba a másra mutogatást.atv.hu

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés