Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Köldökünk formája kikotyogja, milyen a személyiségünk:
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 17. (kedd), 20:45

Köldökünk formája kikotyogja, milyen a személyiségünk: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 17

Az emberi test felépítéséből már a középkortól kezdve rendszeresen következtettek az ember személyiségére, így például a kéz, az ujjak, az arcforma, és egyes arcvonások is alapot adtak az ilyen feltételezésekhez. A köldök egy méltatlanul hanyagolt testrészünk, amelynek formája szintén igen sok mindent elárul a személyiségünkről:

Hirdetés

Hirdetés
[ ]

1.)Sugárzóan optimista személyiséggel rendelkezel, akinek a pohár mindig inkább félig tele van! Imádod, ha rád terelődik a figyelem, szeretni való, és energikus típus vagy.

Hirdetés

2.)

Kissé zárkózott vagy, szeretsz elmélyedni az érdeklődési körödbe tartozó dolgokban, ami néha különös lehet más emberek számára. Ugyanakkor nagyon segítőkész vagy, megbízható ember, akire mindig számítani lehet, ha szükség van rád.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés