Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Komoly bejelentés jött Szijjártó Péter – Új szintet lépett a háborús kockázat
Mindenegyben Blog - 2022. március 24. (csütörtök), 22:34

Komoly bejelentés jött Szijjártó Péter – Új szintet lépett a háborús kockázat (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 24

Szijjártó Péter elmondta, hogy azt kérte a mai tárgyaláson, hogy a kivételek közé ne csak az EU-ba irányuló gázszolgáltatások kerüljenek, hanem a tagjelöltek felé irányulók is.

– Az energiabiztonság tehát fizikai, valós kérdés, nem filozófiai, erről valós vitát kell folytatni, tehát amig nincs más megoldás az energiaellátásra, korlátozásokat ebben a témában nem fogunk támogatni – mondta a miniszter.

Hirdetés
[ ]

A háború új dimenziói

Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a NATO ne legyen háborús résztvevő és, hogy a háború ne terjedjen Ukrajna határain túl. El kell kerülni, hogy a szövetségek, melyeknek Magyarország a tagja – NATO, Európai Unió – ne kerüljenek konfliktusba Oroszországgal. Új dimenzióba léptünk, mert egyre erősebbek azok a javaslatok, amelyek repülésmentes légtér létrehozására irányulnak Ukrajna felett. Vannak olyan hangok, amely szárazföldi, bélkefenntartó missziót követelnek. A repüléstilalmi övezet fenntartása légi háborút jelent. Szárazdföldi alakulatok beküldése a szárazföldi háború kockázatát jelenti., Magyarország ezt el akarja kerülni, ki akarunk maradni a háborúból, ragaszkodunk a NATO álláspontjához, amely nem akar háborút Oroszországgal. Ezért minden olyan javaslatot, ami ezzel ellentétes, Magyarország nem támogat.

Fegyverszállítások

Hirdetés

– Az Európai Unió szállíthat fegyvereket Ukrajnába. Nem ellenezzük ezt a döntést, de mi nem szállítunk fegyvereket Ukrajnába és Magyarország területén át sem lehet ilyen fegyvereket szállítani. Nem blokkoljuk a kezdeményest, és azt sem, hogy a fegyverszállításokra fordított keretet megduplázza az Unió, de most az erről szóló dokumentumba beleírattunk még egy mondatot, amely megerősíti Magyarország jogát arra, hogy ne engedjen területén halált hozó fegyvereket szállítani Ukrajnába.

Menekülthelyzet

Sokan elismerték a lengyelek, magyarok erőfeszítéseit, de pontosan tudjuk, hogy a szlovákok és románok is komoly terheket viselnek. Mindenki biztosított minket a támogatásáról. Azonban Lengyelország és Magyarország két olyan ország, melyektől az uniós forrásokat visszatartják. Miközben arról beszélnek, hogy hatalmas terheket viselünk, részben az EU helyett, mégis a forrásokat visszatartják. Erre fel is hívtuk a figyelmet.

A kárpátaljai kormányzótól közben érkezett kérés, hogy Ukrajna távolabbi területeiről fogadjunk be menekülteket, erre Magyarország készen áll, minden hozzánk érkező menekültnek biztosítjuk az ellátását.

Kapcsolódó cikkünk
Magyar Péter megint kiborította a bilit most Szijjártóról mesélt!

Magyar Péter megint kiborította a bilit most Szijjártóról  mesélt!


Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés