Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!Hatalmas változást hoz a mai nap!Mai horoszkóp (SZOMBAT)
Mindenegyben Blog - 2023. március 25. (szombat), 08:30

Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!Hatalmas változást hoz a mai nap!Mai horoszkóp (SZOMBAT) (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 már 25

Olyan fontos döntés előtt áll, ami a karrierje alakulására is kihathat. Fontoljon meg mindent alaposan, és ne siesse el a döntését.

Kellemes meglepetésként érheti önt, hogy a fáradtsága ellenére remekül teljesít a sportok terén.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Mai horoszkóp - Rák

Nagyon könnyen tudja majd kezelni a stresszt ebben az időszakban, és mivel teljesen kiegyensúlyozott semmi sem tudja felzaklatni. Használja ki minél jobban ezt a harmonikus periódust és fektesse a többlet energiáit olyan feladatok elvégzésébe, amiket korábban mellőzött.

Ne figyeljen oda azokra a pletykákra, amiket esetleg a partnerétől hall. Sokkal jobban jár ha nem keveredik felesleges bonyodalmakba és ha inkább megbeszéli a problémákat.

Hirdetés
[ ]

Olyan tevékenységekkel töltse el a szabadidejét, amelyek már beváltak önnél. Ez nem a legjobb időpont az új dolgok kipróbálására.

Nem szabadna az erején felül teljesítenie. Csakis ön van azzal tisztában, hogy mennyit bír el. Ne hagyja, hogy más utasítgassa.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Mai horoszkóp - Szűz

Mentálisan és lelkileg tökéletes egyensúlyban lesz ebben a periódusban és úgy érzi majd, hogy semmi nem tudja kizökkenteni. Ekkor egy váratlan esemény megzavarhatja majd a belső harmóniáját, azonban később visszatekintve azt fogja majd érezni, hogy a révén remek tapasztalatokra tett szert.

Szerencsés napja lesz. Ne a múlttal foglalkozzon, hanem a jövőről beszéljen a partnerével. Például tervezzék meg közösen a soron következő nyaralásukat.

Eléggé húzós napja van a munkahelyén, de nem hagyja, hogy eluralkodjon önön a stressz. Minden problémát hideg fejjel, nyugodtan old meg.

Veszélyben van az egészsége; ne tegye ki magát további káros hatásoknak.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Mai horoszkóp - Mérleg

Néha úgy érzi, hogy az lenne a legjobb, ha mindent hátra hagyva elmenekülne. Néha az élet elviselhetetlennek tűnik és az ember nem látja a kiutat a gondok közepette. De ne feledje, hogy minden megoldható békés úton, csak arra van szüksége, hogy kicsit kikapcsolódjon és feltöltődjön. Pihenjen egy jót és terelje el valamivel a gondolatait.

Ne legyen alázatos; nem kell tolerálnia a partnere viselkedését, ha nem tetszik önnek, amit csinál. Mondja meg neki, hogy mi zavarja.

Ne halassza el másnapra, amit ma is megtehet. Minél hamarabb letudja a feladatait, annál több ideje marad más tevékenységekre.

Szánjon időt az intellektuális fejlődésére is. Menjen el egy prezentációra, vagy nézzen meg egy oktató filmet.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés