Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!Hatalmas változást hoz a Mai nap!Mai horoszkóp (CSÜTÖRTÖK)
Mindenegyben Blog - 2024. április 10. (szerda), 20:21

Kos - Bika - Ikrek-Rák-Oroszlán-Szűz-Mérleg-Skorpió-Nyilas-Bak - Vízöntő - Halak figyelem!Hatalmas változást hoz a Mai nap!Mai horoszkóp (CSÜTÖRTÖK) (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 10
Hirdetés
[ ]

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Holnapi horoszkóp - Oroszlán

Ne kezelje úgy az embereket, mintha kevesebbet érnének önnél, vagy az alárendeltjei lennének. Ellenkező esetben azt gondolhatják önről, hogy arrogáns, holott ez nem is igaz. Emlékezzen rá, hogy a tetteti alapján ítélik meg az embert, ezért legyen mindig óvatos.

A személyes kapcsolatai meglehet, hogy hagynak némi kívánnivalót maguk után. Ne legyen makacs, és ha nem talál kiutat egy vitából, akkor inkább hátráljon meg, mert most csak ronthat a helyzetén a makacsságával.

Néhány kevésbé sikeres kollégája irigykedik önre, és az állására fáj a foguk. De adjon esélyt nekik arra, hogy megszerezhessék öntől.

Kiváló hangulata van, így érdemes elmennie szórakozni, bulizni kicsit. Ne hezitáljon, hiszen a barátai társaságában remek este vár önre és még az is lehet, hogy érdekes emberekkel ismerkedik majd meg.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Holnapi horoszkóp - Szűz

Ne féljen kísérletezni kicsit a színekkel, ha a ruha vásárlásra kerül sor. Vegyen magának olyasmit, amitől sokkal jobbá válik a hangulata. Ha van hozzá kedve, akkor fesse ki a szobáját is egy izgalmas új színnel. Mutassa meg a személyisége rejtett oldalát is másoknak, és biztos lehet benne, hogy a környezetében lévők sokkal jobban fognak vonzódni önhöz az egyediségének köszönhetően.

Ne legyen önző és ne csak önmagára gondoljon. Vigye el a párját vacsorázni, vagy hívja meg a barátait egy italra. Próbáljon meg mások kedvében járni.

Végre találkozhat azzal a személlyel, aki annak idején olyan inspiráló hatással volt önre. Ragadja meg a lehetőséget és legyen kreatív!

Próbáljon ki valami újat, bármi olyat ami rendhagyó, és szakítson a sztereotípiákkal.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Holnapi horoszkóp - Mérleg

Ne becsülje le magát. Sokkal többre hivatott, mint azt gondolná. Hamarosan lehetősége lesz rá, hogy bebizonyítsa mennyit is ér valójában, és miután megoldott egy komoly kihívást jelentő problémát, biztos lehet benne, hogy elnyeri a jutalmát.

Hirdetés

Egy megbeszélés a főnökével kellemetlen híreket tartogathat az ön számára, de gyorsan össze kell szednie magát, hogy semmi ne kerülhesse el a figyelmét a munkájában.

A relaxáció mindenkire jó hatást gyakorol kivétel nélkül, és a stresszcsökkentő hatása kifejezetten jól jöhet önnek. Ne habozzon hát és próbálja ki ön is!

Az utóbbi időben lehet, hogy ön úgy érezte, hogy erősen hullámzik a kedélyállapota. Most végre megnyugodhat.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Holnapi horoszkóp - Skorpió

Nem fog túl sok időt otthon tölteni, mert az a lehetőség, hogy a négy fal között üljön, egyáltalán nem vonzza önt. Menjen el a párjával, vagy az egyik barátjával a városba meginni egy italt, vagy kiránduljon egy jót a természetbe. Ha közösségben lesz, akkor könnyen el tudja majd terelni a figyelmét a hétköznapok gondjairól.

Úgy tűnik, hogy végre sikerül felkeltenie egy korábban kiszemelt személy figyelmét. Viszont arra figyeljen, hogy hanyagolja a "rózsaszínű szemüveg" használatát.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés