Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz figyelem!Mai horoszkóp (hétfő)
Mindenegyben Blog - 2021. május 10. (hétfő), 09:10

Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz figyelem!Mai horoszkóp (hétfő) (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 10

Napi horoszkóp - Rák

Elégedettséget és harmóniát fog magából sugározni, és ez komoly hatással lesz az önt körülvevő emberekre is, így aztán nem is csoda, hogy minél több időt szeretnének majd a társaságában tölteni. Arra ügyeljen, hogy ne legyen túlságosan egocentrikus.

Nem jó ötlet romantikus kapcsolatot kezdeményeznie a munkatársával, nem tartana túl sokáig és nem is lenne jó vége.

Biztos a dolgában és abban amit csinál, ezért igen könnyen meg tudja győzni az érveivel a környezetében lévőket, de emellett inspiráló hatással is van rájuk.

Hirdetés
[ ]

Szánjon időt a családtagjai meglátogatására, töltse el az egész estét a körükben, így minden fontos témát jó alaposan kivesézhetnek.

Napi horoszkóp - Oroszlán

Élvezze a napját. Az önből sugárzó pozitív energiának köszönhetően több embert is jobb kedvre derít majd a környezetében. Arra vigyázzon azért, hogy ne adjon ki mindent magából, mert később még jól jöhet majd az eltartalékolt energia.

Minden jól fog alakulni otthon. Tökéletesen, szavak nélkül megértik egymás az élete párjával, a gyerek jól viselkednek, így teljesen idilli a hangulat.

Ha túl sokat dolgozott az elmúlt napokban, akkor itt az ideje, hogy kivegyen egy szabadnapot és feltöltődjön kicsit.

Ne engedjen a kísértésnek, ez számos későbbi probléma forrása lehet. Ezért jobban jár, ha óvatos marad ebben a periódusban.

Napi horoszkóp - Szűz

Előfordulhat, hogy egy-két dolgot félreértett, ezért ne habozzon magyarázatot kérni az érintettektől, így elkerülheti a felesleges jövőbeli félreértéseket és azt, hogy tudtán kívül ellenségeket szerezzen. Nem kell azért túlságosan aggódnia, mert mindent könnyen helyre tud hozni.

Ha a kollégái bosszantják, akkor ne hagyja ezt szó nélkül és vágjon vissza nekik. Ne hunyászkodjon meg előttük, máskülönben később lekezelően bánnak majd önnel.

Remek ütemben halad. Ha úgy gondolja, akkor ez egy remek időpont egy hosszútávú "projekt" elkezdéséhez.

Ne csak önmagára és a kényelmére gondoljon. Időnként ki kell lépni a saját komfortzónánkból.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés