Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz figyelem hatalmas változást hoz a holnapi nap!Holnapi horoszkóp (csütörtök)
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 15. (szerda), 20:08

Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz figyelem hatalmas változást hoz a holnapi nap!Holnapi horoszkóp (csütörtök) (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 15

Kosok, Bikák, Ikrek,Rák ,oroszlán,szűz figyelem hatalmas változást hoz a holnapi nap!Holnapi horoszkóp (csütörtök) 

Holnapi horoszkóp - Kos(csütörtök)

Az idegesség nem fog javítani a hangulatán, ráadásul még meg is bánthat valakit miatta. Próbáljon meg lazítani és ne legyen dühös olyan emberekre, aki egyáltalán nem tehetnek arról, hogy most éppen rossz passzban van.

Egy szakítás után az ember úgy érezheti, hogy soha többé nem lesz már "nyeregben". Ez csak egy időszakos érzés. Gondoljon rá, hogy hamarosan találkozni fog azzal a személlyel, akinek köszönhetően minden megváltozik az életében.

Hirdetés
[ ]

Maradjon a munkatársai oldalán és ne fitogtassa a tudását a főnöke előtt. Senki sem szereti a talpnyalókat.

Relaxáljon és végezzen jógagyakorlatokat. Ha még kezdő ezen a téren, akkor vigyen el valakit magával. Észre fogja venni, hogy a közös élmények megerősítik majd kettejük kapcsolatát.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Holnapi horoszkóp - Bika(csütörtök)

Lehetséges, hogy bizonyos szinten változni fog az értékrendszere, mivel olyan élethelyzetbe kerül, amely komoly dilemmát okoz az ön számára. Nehéz döntés elé néz majd, és mindkét választás mellett egyaránt lesznek érvek és ellenérvek is. A csillagok állása szerint dönthet úgy is, akár, hogy vállalja a kockázatot, de kitarthat az eredeti elképzelése mellett is, mivel abból sem lesz problémája a későbbiek során.

Menjen be korán dolgozni, mert a főnökének valószínűleg fel fog tűnni a dolog.

Ha megpillantott valami eredetit, ami már elsőre is megtetszett önnek, akkor ne habozzon és vásárolja meg a kiszemelt tárgyat.

Ne legyen dühös, se csalódott már rögtön a nap kezdetén, hiszen így csak önmaga helyzetét nehezíti meg.

Hét év szerencse vár, ha kedvelés és a "sok szerencsét" beírása után gördítesz lejjebb!

Holnapi horoszkóp - Ikrek(csütörtök)

Érezni fogja a változás szelét a levegőben. A csillagok végre a megfelelő pozíciót veszik fel, ami rendkívül pozitív hatás fejt ki önre. Olyan többlet energiával fog rendelkezni, aminek révén magára vonhatja a környezetében élők figyelmét. Nagyon könnyen fog tudni új kapcsolatokat kialakítani a másik nem képviselőivel.

A bizonytalanság sokkal zavaróbban fog hatni önre, mint az igazság. Éppen emiatt lesz muszáj őszintén beszélni a partnerével, még akkor is, ha ez nem lesz túl kellemes az ön számára.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés